Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

40inch Numărul Folie de Aluminiu Baloane Rose Gold Silver Cifre Balon Adult Copil Ziua de nastere Decor Nunta Consumabile Partid

    (4) 4.50
(1 Recenzii)

11.80lei 8.16lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6661

Descriere detaliata: Material: Folie

Dimensiune:40inch

Culori:9 culori, puteți alege

Pachetul Inclus:1 Numărul de Baloane(dezumflat)

Material: aluminiu folie de nailon, nu este ușor de a exploda și de scurgere, culori luminoase, pline de numere.Ideal pentru petreceri de copii!

Au găuri pe partea de sus pentru a șir împreună sau să stea;Poate fi dezumflat cu un pai pentru a facilita repetate balon de utilizare

Aceasta folie balon cu heliu este de calitate și adecvate pentru a umfla atat cu heliu sau aer.

Organizarea fiul sau fiica ta prima petrecere de ziua?În căutarea pentru ceva pentru a condimenta evenimentul tau?Aceste Consumabile Partid Ziua de nastere sunt de o mare alegere.Face petrecerea ta la modă.

Transport și politica de returnare:

1 .Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este terminat.

2. Recomandat transporturi: Usite.ro standard de transport maritim-mai stabil, mai sigur, mai rapid.

3. Oferim, de asemenea, exprima shippings cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă de ea sau cantitatea este mare.

4. Acceptam, de asemenea, se întoarce și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii finalizate.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să lăsați 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2. Dacă produsele pe care le-a primit cu daune-interese sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback negativ în primul rând , și vă rugăm să ne contactați, vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune soluții cât mai curând posibil, satisfication este propunerea noastră de a face mai bine.

Vă mulțumesc !

Tag-uri: nunti evenimente rochii, paștele ei de decorare, indian silver decor, baloane om adult, personaised nunta, balon de aur a crescut kit, 72 balon gigant, decoratiuni florale de crăciun, decoratiuni noel 2021, căutare baloane argintii.

  • Clasificarea: Ballon
  • Material: Folie De Aluminiu
  • Setați Tipul: Da
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Numărul De Model: numărul de balon
  • Ocazie: Nunta Si Logodna, Pensionare, Ziua April Fool lui, Ziua RECUNOSTINTEI, Halloween, De Ziua mamei, De paște, Petrecere, Înapoi La Școală, Gen Dezvăluie, Botez & Botez, Petrecere De Ziua, Anul Nou Chinezesc, De crăciun, Absolvire, Ziua îndrăgostiților, Ziua Pământului, St Patrick ' s Day, Casa În Mișcare, Marele Eveniment, Ziua copilului, Ziua tatălui, Aniversare
  • Forma Stil: NUMĂRUL
  • Nume De Brand: ZQNYCY
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum