Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

360 De Grade, Reglabil Impermeabil Biciclete Suport De Telefon Universal Motocicleta Biciclete Ghidon Telefon Mobil Suport De Montare Suport

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

107.94lei 39.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u65844

360 De Grade, Reglabil Impermeabil Biciclete Suport De Telefon Universal Motocicleta Biciclete Ghidon Telefon Mobil Suport De Montare Suport

Descriere: Sensibil la Atingere de Ecran: mare sensibilitate TPU film fereastră de pe fața telefonului sac de biciclete de telefon vă permite să joace cu ușurință la telefon sau pentru a vizualiza activitățile în timp ce de echitatie pe hartă.Ascunse cască gaura vă permite să răspundeți la telefon sau bucurați-vă de muzică în mod liber atunci când de echitatie o bicicleta (Notă: Touch ID nu se aplică capacul ecranului)

Rezistent la apa material: partea De sus a tubului de biciclete capacul este fabricat din material plastic, nylon si fibra de PVC.Acesta poate fi proiectat pentru a proteja telefonul mobil perfect în zilele ploioase și medii extreme.

Mare Spațiu: spațiu intern de bicicleta geanta este suficient de lung pentru a merge, poate găzdui telefoane mobile, încărcătoare, putere mobil, cabluri USB.Perfect compatibil cu telefoane mobile sub 7 inch, rezistent la șocuri și non-deformabile față de bicicletă sac de cadru.

Built-in de Atracție Magnetică: Built-in atracție magnetică, și echipat cu 2 bucati de cauciuc de fier, poate stabiliza mai bine telefonul mobil.Telefonul nu se va agita în manșonul

Design retractabil: Nu sunt 3 articulații care pot fi ajustate pentru a extinde și a contractului.Reglabil etanșeitate cu o cheie.

Caracteristici:

1.Toate-metal de bază este mult mai robust și durabil, spre deosebire de plastic bicicleta cu suport pentru telefon care este foarte neîndemânatic și ușor de rupt.Mărimea este reglabilă pentru a se potrivi ghidon dimensiuni de 22mm-28mm

2. Bicicleta cu suport pentru telefon cu caz este rezistent la apa, drop-dovada, rezistent la praf, compatibil cu ID-ul Face telefonul mai sigur și mai convenabil în timp ce de echitatie.

3. Ușor de instalare și asamblare.

4. Echipat cu o rotație de 360 de grade mecanism pentru a utiliza pe deplin GPS acces la funcții, deține aparatul în siguranță și previne de la impact.

5.Panoul tactil ecranul este clar rezistent la zgarieturi rezistent la apa folie de plastic care să permită un control complet în timpul activităților de navigare, fără a sacrifica sensibilitatea touch screen.

Caietul de sarcini:

Nume: Motocicleta Suport De Telefon Mobil

Costum pentru:4.5-7 inch telefon mobil

Se potrivesc pentru toate motociclete bicicleta ghidon muntele, multiple de ajustare a structurilor se poate regla mai multe unghiuri vrei.

Lista De Ambalare:

1*Bicicleta Cu Suport Pentru Telefon

Remarca: codul postal incepand cu 07,51,52,35,38 în Spania este o zonă de la distanță codul poștal, care numai pot fi livrate din China, vă rugăm să nu cumpere de peste mări depozit pentru livrare .

1. Despre Feedback-Ul:

1.1, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

1.2 Feedback-ul este foarte important pentru NOI, Așa că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți.

1.3 este imposibil să o rezolve, dacă nu vom(nu) știu despre ele!

2. Care sunt metodele disponibile pentru plata?

2.1 acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.2 Notă: Altele despre plata PRIN intermediul acestui link: https://service.Usite.ro/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

2.4 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3. Era Cam De Transport Maritim:

3.1 TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO),Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.

3.2 singura navă a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3.3 imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

3.4 SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.5 Dacă nu ați primit coletul tău în perioada?vă rugăm să ne contactați (imediat).Vom urmări cu compania de transport maritim, cât mai curând posibil și de a răspunde.

3.6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

3.7 Vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

3.8 BR cumpărător, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, va fi mai bine pentru tine pentru a obține cât mai curând posibil.multumesc

4. Returnare și Rambursare:

4.1 Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni după ce-a primit.În cazul în care deține pe ea mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

4.2 NU Există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

4.3 Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

4.4 va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Usite.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Tag-uri: suport de telefon pușcă optic, accesorii tel portabil moto, 6 montați motocicleta, caz moto aot, ugreen suport de telefon ssmsung, suport motorola moto x, cigarrette suport de telefon, adaptate masina acoperi, motocicleta suport sticla, s5 samsung suport de telefon.

  • 2: Suport pentru telefon
  • 6: Oglinda Retrovizoare Auto Suport De Telefon
  • 7: accesorii de telefon mobil, stand
  • 1: Accesorii Pentru Telefoane Mobile
  • Caracteristici: Nu Caracteristici
  • Numărul De Model: Biciclete mâner suport, suport de telefon
  • Compatibil Marca: Universal
  • 8: suport telefon bicicleta
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Tip: Suportului De Bicicletă
  • 5: suport de telefon
  • Origine: NC(de Origine)
  • Incarcator: No
  • Are Difuzor: No
  • 3: accesorii de telefon mobil titularul
  • 4: accesorii de telefon mobil, suport auto

Adauga Comentariul Tau Acum