Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

În aer liber EDC Instrument Manual Auger Drill Burghiu de Mână Excavator Sfredel Manual de Spirală, pentru prelucrarea Lemnului Burghiu Pentru Camping Și de Supraviețuire Auger Drill

    (0) 0
(1 Recenzii)

106.48lei 52.20lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u65397

Puncte:

1、Claritate: Profesional se pisa fiecare spirală pentru active claritate, gaură perfectă.Șurub autofiletante îl face convenabil pentru foraj manual.

2、Grele din Oțel: a Făcut de înaltă calitate călit oțel oxidat material puternic și durabil.Acesta este instrumentul perfect pentru orice entuziast în aer liber, arbust artizan, tâmplar sau artizan, etc.

3、Perfecta Dimensiuni: Diametru = 1.1 cm, latime = 1,5 cm, lungime totală = 10.3 cm si diametru de taiere = 1cm.Potrivit mai mari, tije de lemn pentru a obține cuplu mai mare și mai ușor de foraj!

4、Camping Echipamente de Supraviețuire: Arunca-l în junglă ambarcațiuni rucsac ca jungla ambarcațiuni instrument, care este diferit de alte manuale instrumente primitive și junglă ambarcațiuni instrumente de supraviețuire.Este chiar vine cu o teaca din piele

5、Potrivit pentru: Folosit în cork/lemn verde proiecte, cum ar fi capcane de pește, scaune, ciocane de lemn, scari, sirop de arțar robinete, și cel mai important, adăposturi de supraviețuire.

Descriere:

Când sunteți de camping sau de a supraviețui în aer liber, să ne punem în aer liber auger drill bits în rucsac, acesta va fi mult mai potrivite pentru supraviețuire în sălbăticie decât alte manuală cu unelte primitive.

Potrivit pentru: Folosit în cork/lemn verde proiecte, cum ar fi capcane de pește, scaune, ciocane de lemn, scari, sirop de arțar robinete, și cel mai important, adăposturi de supraviețuire.

Caietul de sarcini:

Diametru: 1.1 cm

Latime: 1,5 cm

Lungime totală: 10.3 cm

Diametru de taiere: 1cm

Material: Oțel

Ambalare Lista:

1*instrument de Foraj cu coperta din piele

Notă:

Dimensiunea din imagine este manuală de măsurare, acolo va fi un pic de eroare, vă rugăm să consultați produsul real.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 1 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Tag-uri: piese masina de tocat auger, husă edc mini, bushcraft paracord, burghiu lemn soclu, geanta aer liber ac, eskimo auger sac, caz pic auger, auger chokers, auger fundația, mini saci edc.

  • Material: Din oțel inoxidabil
  • Numărul De Model: În Aer Liber Auger Drill Bits Bushcraft Instrumente De Supraviețuire
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum