Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cel mai Ieftin Mono Nailon de Pescuit Linie de Bas, Păstrăv Bait Casting Monofilament pentru apă Sărată și Apă dulce Surf Fir de Pescuit

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

9.66lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u63354

1. De înaltă rezistență linie, capabil să troll pește în mod eficient 2. Linie Standard de dimensiuni, foarte stabile chiar și sub apă pentru mult timp 3. Linie paralelă titular, o bună protecție pentru linia și durabil în uz 4. Potrivit pentru pescuit în piscină, lac, pârâu și ocean, etc. Remarca: Pentru dimensiuni mari linie, lungimea poate fi mai scurt din cauza spațiului limitat de linia de bobina.Vă rugăm să înțelegeți amabilitate.Caietul de sarcini: Model: ALFline01 Culoare: Albastru Dimensiune: 0.6#, 0.8#, 1#, 1.2#, 1.5#, 2.0#, 3.0#, 4.0#, 5.0#, 6.0#, 7.0#, 8.0# Linia de Lungime: 500 m (Dimensiuni mai Mari va fi un pic mai Scurt) Caracteristici: de Înaltă rezistență, standard dimensiune de linie etc. Pls vă Rugăm să rețineți, DYD și Logo-ul DAIWA line sunt de aceeasi calitate, ne trimite la întâmplare .

Tag-uri: tees meredith, ikka pescuit, fusta surf, monofilamenen linie de pescuit, fluorocarbon linie de pescuit fck, îmbinare linie de pescuit, echipamentul daiwa, mănuși de surf casting, pescuit, îmbrățișând-o tijă de pescuit, 2 surf tijă de pescuit.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Nailon
  • Metri: 500m
  • Cu Scară sau Nu: No
  • Poziția: Râu, Rezervor Iaz, Ocean Barca De Pescuit, stream, Ocean Beach Pescuit, Ocean Rock Fshing, LAC
  • Cu Rigla sau Nu: No

Adauga Comentariul Tau Acum