Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

10BUC Pentru PUBG Jocuri pentru telefoane Mobile Jocuri Deget Maneca Respirabil Degetelor Sweatproof Anti-alunecare a Degetului Acoperire Pentru Mobil Jocul

    (3) 5
(3 Recenzii)

1.51lei 0.87lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u63263

Descriere:

Material: fibre supraconductoare

Tip: 24 Tricotate

Cantitate: 1 pereche

Culoare: așa cum se arată

Grosime: ≤0,3 mm

Dimensiune produs: 45 * 25 * 2 mm/1.77*0.98*0.08"

Caietul de sarcini:

[Fibră de Carbon acoperire de 100%] suprafața este complet acoperit cu fibra de carbon, iar degetul pătuțuri au sensibilitate foarte mare peste tot.Nu numai ca reduce frecarea pe Ecran , dar, de asemenea, poate restabili cu exactitate fiecare micrometru, fiecare click, nici o eroare de alunecare, să obțină un număr impresionant de buna experiență de joc.

[Ultra-Subțire & Izolare Parte Khan] 0,7 mm ultra-subțire tip, fibra de Carbon tesatura degetelor sunt mai reci decât alte cauciuc si bumbac degetul seturi, Aceste degetul mâneci poate izola de mână sudoare și sn contact, non-alunecare, anti-drop, ulei-dovada, anti-amprente, puteți îmbunătăți dvs. de joc și pentru a evita erorile de operare.

[Elasticitate]Ca aceste mobile controler de joc deget mâneci are elasticitate mare, se poate regla și se potrivesc cele mai multe persoane degetul dimensiune, este portabil și ușor de transportat în buzunar sau geantă, îl puteți aplica ori de câte ori aveți nevoie.

[Operațiile sensibile] Operaționale sensibilitate, care va ajuta să vă îmbunătăți experiența de joc.Ușor de utilizat.Obține un impresionant și o experiență de joc buna cu aceste degetul mâneci.sale coeficientul de frecare este aproape de frecare între degete și sn.Nu prea alunecos ca un textile degetul maneca.

[Lat Compatibilitate]Aceste joc mobil degetul maneca seturi suport aproape jocuri de pe Android sau IOS de telefon, și, de asemenea, perfect compatibil pentru jocuri de fotografiere, inclusiv pentru PUBG Mobile, Call of duty Mobile, Reguli de Supravietuire, Cutite, Încăierare Stele, Pătrunderea Prime, Supraviețuitor Royale, Ops Critice, etc.

Pachetul Inclus:

10buc*Degetului Acoperi

Tag-uri: tricou maneca gaura cu degetul, pwm de declanșare, maneca găuri pentru degete sacou, 10buc sticlă clară, banner-ul de jocuri de noroc, tricou degetului, căști pubg gamer, chitara silicon degetelor, nedefinit pantaloni, chilotei pubg.

  • Numărul De Model: /
  • Compatibil Marca/Model: Nici unul
  • Cu USB: /
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: TureCloser
image

Waezted 21

5
2022-01-21

“Bunurile compara nu este decât această primă achiziție. În general, calitatea normelor de spar s-a spus perfect. Te sfătuiesc să ia în Irkutsk o săptămână și jumătate pista mers tot drumul vizibile.”

image

Rezumka3

5
2022-01-21

“Material foarte bun, plin de ordine și în stare bună”

image

Markjz28

5
2022-01-24

“A venit in 20 de zile top foarte bun”

Adauga Comentariul Tau Acum