Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

WEST BIKE Biciclete Protector de Acoperire MTB Bicicleta Drum Plin de Acoperire de protecție anti-Praf Scratch-proof Cadru de Roti Echipament de Protecție Sac de Depozitare

    (0) 0
(1 Recenzii)

147.12lei 73.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6218

WEST BIKE Bicicleta Protector de Acoperire

1,Ține Casa Curată: nu aduce praful de afara in casa ta!Aceasta bicicleta capacul poate proteja valoroase de mobilier de la obtinerea murdare și să păstreze etaj interior curat și îngrijit.

2,Potrivit pentru Biciclete Tipuri: Potrivit pentru 26" 27.5 "700c" biciclete biciclete de munte și biciclete rutier.

3,de Înaltă Calitate: de înaltă calitate, puteți utiliza praf de poliester pentru a preveni praf și umezeală.În orice vreme, se poate păstra biciclete și case în condiții de siguranță și curat de-a lungul sezonului.

4,Ușor de Curățat: Simplă spălare cu apă.Nostru roată de bicicletă capacele pot fi refolosite pentru o lungă perioadă de timp.

5,Ușor de Instalare; Nu sunt necesare instrumente.Bunica ta poate încadra cu ușurință în anvelope și pedale.Doar glisați în roata din față în primul rând, și apoi du-te în jurul valorii de roata din spate.

Tag-uri: tv cu crosa de acoperire, secretele piano cover, aeros bicicleta, bicicleta geanta mini, cadru de bicicletă yhon, cadru bicicleta de buzunar, colonago cadru de bicicletă, carbon cadru de bicicletă 700 m12, mtb fm10, bickerton bicicleta geanta.

  • Nume De Brand: Vest Biking
  • Dimensiune: Fit 24" 26" 27.5" 700C bike
  • Caracteristică: Praf-dovada, Scratch-proof
  • Element Nume: Bicicleta Acoperi
  • Material: Poliester+Spandex
  • Numărul De Model: 0719219-0719225
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum