Imagine 0
Imagine 1

Petrecere A Burlacelor Decoratiuni Ultima Sapa Jos Balon De Vest Cabină De Duș De Mireasă Fermiera Inele Cizme Ghirlanda Nash Bash Consumabile Partid

    (0) 0
(1 Recenzii)

84.63lei 60.11lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6216

Wild West Sapa Jos Baloane Petrecere Decoratiuni Ultima Plimbare Petrecere a Burlacelor Decor Fermiera Mireasa pentru a Fi Eșarfă pentru Femei hai Să Nashty

Pachetul Include:

1 x 16" ultima sapa jos balon de folie

1 x 24*20"trandafir roz inel balon de folie

8 x 12" trandafir roz baloane din latex

8 x 12" rose red baloane din latex

8 x 12" vaca baloane latex imprimate

1 x mireasa pentru a fi cercevea

1 x fermiera garland

1 x 3.2*6.5 ft rose red perdea franjuri

Veți Obține: 1 uriașe de ultima sapa jos balon de folie de 16 cm, 1 bucata de trandafir roz inel balon de folie 24*20 cm, 24 de bucăți de sclipici, baloane latex, 1 bucată de roz mireasa pentru a fi cercevea, 1 bucată de cowgirl garland și 1 bucată de trandafir roșu perdea franjuri 3.2*6.5 ft.

Ultima Sapa Jos Balon: cele Mai multe design special pentru acest balon de folie este inelul cu diamant, model scrisoare de SAPA, cowgirls preferat, perfect pentru decorarea petreceri ale burlacilor.Cu roz "Mireasa pentru a fi" sash, sunt cele mai străluci la petrecere.

Petrecere a burlacelor: trandafirul roșu perdea franjuri poate fi fundal, cu rose red roz baloane din latex și vaca model imprimat baloane, partidul va deveni imediat plin de viață.Oferim, de asemenea, un obicei fermiera ghirlanda cu cizme, pălării și diamante modele, fete cool preferat, care va face petrecerea ta mai minunat.

Sfaturi pentru Baloane Folie: Sugerez că ar fi bine să umfla Ultima Sapa Jos baloane folie cu aer(nu a putut float).Pentru a evita baloane pop, vă rugăm să umfle cu pompa sau manual pneumatic până când acestea sunt 80% plin.

Larg Ocazii: pachetul este potrivit pentru o petrecere a burlacilor, fermiera partid, prieten adunări, petrecere sălbatică și aniversarea decoratiuni.

Tag-uri: fermiera sintetice cizme, ghirlanda baloane arcul de fildeș, imido balon, ciorapi sapa, crăciun ghirlanda baloane, pogy petrecere decoratiuni, top petrecere a burlacelor, petrecere a burlacelor chilotei, decor agent duș, burlacelor inel.

  • Tip de en-Gros: NO
  • Forma Stil: Runda
  • Ocazie: Petrecere
  • Clasificarea: Ballon
  • Material: Latex
  • Setați Tipul: Da
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum