Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

5 Bucati/Set Fulgi de zăpadă de Tăiere Mor de Iarnă, Fulgi de zăpadă Relief Șabloane Petrecerea de Ajun de Crăciun Carduri de a Face Accesorii G99A

    (0) 0
(1 Recenzii)

7.96lei 5.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6200

5 Bucati/Set Fulgi de zăpadă de Tăiere Mor de Iarnă, Fulgi de zăpadă Relief Șabloane Petrecerea de Ajun de Crăciun Carduri de a Face Accesorii G99A

OOTDTY

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Veți obține 5 forme diferite de fulg de nea de metal de tăiere mor set, care sunt noi în formă și poate satisface toate tipurile de manual DIY are nevoie în viața de zi cu zi.

Tăierea muri este fabricat de înaltă calitate din oțel carbon, puternic și reutilizabile, rezistent la apa, nu este ușor să rupă și să se estompeze, ușor de curățat și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Tăierea muri este potrivit pentru DIY albume, jurnale, relief, album foto, meșteșuguri, sărbători cutii de cadouri și decorațiuni pentru casă.

În timpul liber, utilizați nostru de tăiere mor pentru a face meserii cu familia și prietenii pentru a adăuga mai multă distracție la viață!

Nostru de tăiere muri este cea mai bună alegere pentru a face Crăciun și petrecerea de Ajun de Crăciun felicitări și cadouri.

Caietul De Sarcini: Material: Otel Carbon

Dimensiune: Aprox. 77x98 mm/3.03x3.85 în

Pachetul Include: 1x Metal de Tăiere Mor

notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Tag-uri: cercel de sex feminin fulg de nea, carbură de mor set, set mori u, albă ca zăpada de tăiere mor, fulg de nea pijama set, crăciun pasăre de metal mor, set spuma fulg de nea, sn mor set, fulg de nea bucată de metal colier, fulg de nea 18 instrumente.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Flori
  • Numărul De Model: G99A5AC106857

Adauga Comentariul Tau Acum