Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru AUDI A6 S6 C4 CUPRA R SPOILER FATA SPOILER LIP Euro Buza Spoiler Universale 3 buc Body Kit

    (3) 3
(3 Recenzii)

203.93lei 67.30lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u61734

TRANSPORT

Vă rugăm să scrie în jos și dublu-a verifica adresa și numărul de telefon înainte de plasarea comenzii.Dupa ce plasati comanda, lucrurile vor fi expediate în termen de 1-3 zile. (Cu excepția weekend și de sărbătorile legale) timpul De expediere pentru pictat produse poate fi prelungit cu câteva zile.

PENTRU EXPRESS DE MARFA

Oferim exprima de transport maritim pentru toate țările, cu excepția celor din Europa.Clienții care selectați "Altă Metodă de Transport maritim" opțiune înainte de a plasa o comandă și să plătească o suplimentare de prețul de transport maritim beneficia de livrare rapidă.

FISCALE

În țările Europene; După Reglementările Vamale valabile pentru țările din Uniunea Europeană, după 1 iulie, taxe vamale trebuie sa platesc la vama sunt colectate de pe platforma.După cum puteți vedea pe pagina de checkout, o suplimentare de TVA, taxa va fi încasată de comanda.Acest lucru este valabil pentru toate comenzile din străinătate.Nu putem vedea suma pe care trebuie să plătească și această sumă nu ajunge la noi.Face acest lucru de plată la stat.

Altele decât țările Europene, țări non-Europene pot plăti impozitele în funcție de propriile legislația țării.Acesta este un preț ai plăti pentru țara dumneavoastră deciziile, care sunt dincolo de controlul nostru și de conștientizare.

DE RAMBURSARE ȘI A REVENI

Puteți lua imagini clare de element atunci când acesta vine și-o dispută de fișiere dacă este rupt sau deteriorat.Noi oferim restituiri în astfel de cazuri.De asemenea, dacă ai primi produsul greșit, va vom returna banii.

Dacă nu există nici o problemă cu articol și doriți să-l întoarcă, va vom returna banii, când le vom primi.

Dacă marfa nu a sosit într-o lungă perioadă de timp, sistemul ne permite să emită o rambursare după o anumită perioadă de timp a trecut.Cu toate acestea, dacă încărcătura este deja pe drum și este în curs de activ urmărite, vom fi în imposibilitatea de a emite o rambursare ca urmare a litigiului.În acest caz, vom cere consumatorilor să fie pacient.După procesarea rambursării, fondurile vor fi rambursate în contul dvs. în termen de 1-2 zile lucrătoare.

LIVRARE

Daca marfa dumneavoastra pare să fi fost livrate și nu ați primit-o, vă recomandăm să apelați la o companie de transport din regiunea dumneavoastră.De asemenea, puteți să ne contactați cu privire la acest lucru.Sau, uneori, mărfurile pot rămâne la vamă pentru o lungă perioadă de timp.În acest caz, vă recomandăm să apelați și contactați țării birou vamal.

Dacă nu le contacta, produsul poate fi returnat la noi.

PENTRU COMENZI EN-GROS

Noi oferim mii de produse cu largă linie de producție.Oferim, de asemenea, en-gros de servicii.Avem diferite metode de transport pentru achiziții en-gros.Vă rugăm să ne contactați pentru comenzi en-gros.

PRODUS DIMENSIUNI

Pot exista unele diferențe tonale în produse, datorită faptului că produsele sunt fotografiate într-un mediu de lumină.

Contrar a ceea ce este menționat în dimensiunile produsului, poate exista o marja de eroare de câțiva centimetri.Va rog sa fiti intelegatori.

CUPRA R SPOILER FATA SPOILER LIP Euro Buza Spoiler Universal 3pcs Body Kit

Pachetul Inclus:

1 set Spoiler Fata Buze Body Kit Eleron (3 buc)

Caietul de sarcini :

-Tip: Spoiler Fata Buze Body Kit Eleron

-Material: ABS

-Culoare: Negru Lucios

-Greutate: 500g

-Plasarea pe Vehicul: Fata; mai Puțin decât

Proprietate:

-Ușor de instalare și utilizare durabilă.

-De mare calitate și de mare Montării.

- Mici de tăiere și operațiunile de foraj pot fi necesare.

- Stricte standarde de control al calității pentru a stabili și de testare.

-Va Îmbunătăți în mod Semnificativ Aspectul Sportiv de Masina Ta

-Instalare auto exploatat șuruburile sunt incluse in cutie

Produsul se potriveste exact așa cum apare în text anunț imagini.Produsul este flexibil.Pentru a asambla produsul, trebuie mai întâi să adune toate piesele.Apoi, ar trebui să șurub în partea de mijloc.Atunci va trebui să șurub părțile laterale.Deoarece bara este oval, ar trebui să se întindă un pic și înșurubați-l pe.Puteți taie excesul.

* Instrucțiuni Inclus, Instalare Profesională Este Foarte Recomandat. *

FEEDBACK-ul

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, dau 5 stele va consolida brand-ul nostru.Dacă aveți orice probleme cu privire la produs, nu ezitati sa ne contactati.Suntem bucuroși să vă ajute cu experiență noastre de servicii pentru clienți.

Tag-uri: de viteze audi a6, inazuma body kit, audi a6 3 2 accesorii, audi a6 c8 bobina, jurus universal, euro a uniunii, pedale cupra fr, mobile a6, audi a6 c4 scaun, cogineria auto universal.

  • Tip De Element: Barele de protecție
  • Articol Greutate: 500g
  • Nume De Brand: Autovision
  • Origine: TR(Origine)
image

Valeantonio12

5
2021-10-30

“Super, toate la fel ca în fotografie”

image

Shiree38

1
2022-01-27

“Aferists nu cumpara de la ei coletul nu a primit și banii nu a returnat mrazi”

image

Konbkova 1991

3
2021-12-21

“mă lo esperaba de otra forma...”

Adauga Comentariul Tau Acum