Imagine 0

German import test de eliberare a hârtiei banda TESA 7475 tesa7475/

    (0) 0
(1 Recenzii)

776.86lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6168

TESA TESA7475 Este un test de banda, principalul test de banda de separare vigoare

TESA 7475 nouă ediție PV02 , PV00 TESA a fost întreruptă

noua ediție Tesa7475 Test de banda TESA banda de testare

Caietul de sarcini: 25MM*50M

Productthickness: 0.14 mm

Aderenta: 3.0 KG/25mm

Rezistență la temperatură: 80 grade

Economisiți timp: 2 ani, în cel mai bun.

Caracteristicile produsului: TESA TESA PVC alb O singură față-verso bandă adezivă, importurile germane, utilizate în principal pentru pe tip hârtie / Pe tip de film, anti lipit hârtie / Anti mucoasei și alți producători pentru a testa efectul de tipul de produse.Este, de asemenea, un super vâscos bandă adezivă, în special pentru oțel inoxidabil, aluminiu, cupru și alte produse din metal.

Notă: versiunea veche Tesa7475 ca urmare a utilizării de bază de hârtie de pe resturi de hârtie, a fost schimbat de la un plastic de bază, pentru a evita confetti reziduuri, vă rugăm să acorde o atenție la achiziționarea de.

Parametrii tehnici (medie):

Produs 7475

PVC-folie Suport de culoare albă

Adeziv : Acrilic

Căptușeală : Coatedpaper Silicon

Adeziune/Steel1) : 12,5 N/cm

Viata de Raft de 2 ani

Observații

TESA compania este unul dintre cel mai mare producător mondial de bandă adezivă, bandă adezivă produsele fabricate de o calitate excelentă este bine cunoscut în lume.TESA compania anterior German Beiersdorf Limitată de Accesul Ltd în cadrul celor trei unități de afaceri a anului 2001. anul 4 În luna August, TESA stabilit în mod oficial Beiersdorf filială de Limitată de acțiune Srl: AG TESA .

Anexa: TESA7475 metodă de testare /ULTIMA metodă de Testare extract

(Aplicate în FINAT 10 FINAT și 11 Tipică metodă de încercare pentru rezistență coaja

FINAT metodă de testare

180 Coaja încercare de rezistență (stripping viteză de 300 mm/min )

Un, Proces gama

Prezenta metodă este folosită pentru a testa permanent de adeziune sau capacitatea de a exfolia de auto-adeziv sensibil la presiune material (calitatea acoperite cu substrat de silicon și compozit de auto-adezivă material de suprafață).

Definiție: în scopul de a separa peeling vigoare acoperite cu adeziv sensibil la presiune material și suprafața acoperită substrat de silicon, peeling vigoare este sub o anumită presiune materiale sensibile la testul standard de bord la anumite unghiul și viteza în timp ce stripping forța necesară sensibile la presiune materiale și standard placă de test comun de 20 de Minute și 24 de Ore după test, acesta din urmă cunoscut ca permanent de separare vigoare.

Doi, instrument de Testare

1 , Un tester tensiune, sau alte aparate similare, care este capabil de 180 de Coaja viteză de presiune material sensibil la 300mm/min Precizie de +2% pentru panoul De test este realizat din sticlă sau din oțel inoxidabil.

2 , Un standard FINAT role de Presiune. 2KG ).

Trei, proba de Testare

Ar trebui să fie luate în jos de la un reprezentant materialul de pe banda de testare, lățimea de 25 mm, Cel puțin timp de-a lungul instrument de 175 mm , tăiate este curat și drept, și fiecare material ar trebui să fie luate cel puțin. 3 Articolul de test, test de banda utilizarea TESA7475 Test de banda.

Patru, condiție de Încercare temperatura 23 C. 2 ° C, 50%RH . 5%RH .

Cinci, procedura de testare

țineți TESA7475 Test de banda lipici cu fața în jos, cu o presiune ușoară pe bandă aplicat testul de bord curat, cu o rola de la aproximativ 10mm/ viteza a doua și înapoi 2 suprafața adezivă este strâns contact cu placa de încercare.Pentru a trage sau scoate filmul din film pentru a fi fixat pe bord de încercare.

2 , după testul articolul postat bine, loc de 20 de Minute după test, cum ar fi necesitatea de a testa permanent de separare vigoare, trebuie să puneți 24 de Ore.

3 , Depanare stripping unghi de 180 de Grade, setați viteza ca 300mm/min , boot rula testul.

4 , rezultatul testului de Separare vigoare N/25MM Express ( 1KG=9.81 N valoarea medie a fiecărei benzi de test, montarea este de 20 de Minute sau 24 de Ore.

Tag-uri: tesa usi din lemn, tesa flori, justin tesa poze, iced tesa poster, tesa casete india, tesa sac diy, autocolante tesa, tesa set victorian, tesa cana simplu, tesa sac de frumusete.

  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Adauga Comentariul Tau Acum