Imagine 0

UPRETTEGO 12 PACHETE / LOT UNGHII de FRUMUSETE APĂ DECAL SLIDER UNGHII AUTOCOLANT FLORI de LALEA DAISY a CRESCUT CACTUS A1597-1608

    (0) 0
(1 Recenzii)

9.27lei 6.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6067

[DESCRIERE]

DIMENSIUNE: 5.5X6.5CM PENTRU FIECARE FOAIE

CANTITATE: 12 FOI DE UNGHII AUTOCOLANT

PACHET: PACHET SIMPLU

CUM SĂ UTILIZAȚI:

[PLATA]

Am prefera serviciul escrow care permite plata prin card de credit (visa sau MasterCard), card de debit, Qiwi portofel, bani booker, TT, etc,.

[TRANSPORT]

Oferim transport gratuit prin POSTA e-MAIL de AER (timp de transport maritim: 20-45 zile lucrătoare) pentru cumpărătorul este înregistrat adresa de pe Usite.ro.

DISCOUNT DE TRANSPORT MARITIM:

1) PENTRU a MARI DISCOUNT de TRANSPORT maritim: Vom face upgrade de metoda de transport maritim pentru a elibera EMS sau DHL GRATUIT daca comanda e valoare totală este de USD $150 sau mai sus;

[TERMENI DE VÂNZARE]

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să ne contactați prin E-mail înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

[FISCALĂ ȘI DATORIA]

Noi, de obicei, nava elementul cadou la o valoare mai mică,dar noi NU suntem responsabili pentru impozite și taxe, toate de import, fiscale si vamale și taxe sunt responsabilitatea cumparatorului

[POLITICA DE RETURNARE]

Noi oferim de înlocuire și de restituire în termen de 15 zile, de înlocuire și de restituire serviciu va fi făcută după ce elementul este primit și în starea inițială & pachetului, este responsabilitatea cumparatorului de a plăti taxa de transport să-l trimită înapoi la vânzător.

[PICĂTURĂ DE TRANSPORT MARITIM]

* Noi oferim livrarea de servicii la nivel mondial;

* Usite.ro' ESCROW service garanție reseller de plată garantate;

* Private etichetă de expediere de garantare distribuitor informații client;

* Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați

Tag-uri: stil francez autocolante de perete, reutilizabile franceză autocolante, autocolante manichiura actori, autocolante manichiura fund, autocolante manichiura oreion, sexy franceză autocolante, autocolante manichiura de craciun, autocolante manichiura labirint, islamice franceze autocolante, clasic francez autocolante.

  • cantitatea: 1
  • Stil: Franceză Zâmbet
  • Material: Acril
  • Dimensiune: 5.5x6.5cm
  • Nume De Brand: UPRETTEGO
  • Tip De Element: Autocolant & Decal
  • Numărul De Model: UPRETTEGO

Adauga Comentariul Tau Acum