Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De Vânzare la cald din Oțel Inoxidabil de Siguranță Extractor Cârlig de Pescuit Detacher Demontare Rapidă Dispozitiv pentru Pescuit Instrumente Portabile de Pescuit

    (0) 0
(1 Recenzii)

0.73lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u60321

De Vânzare la cald din Oțel Inoxidabil de Siguranță Extractor Cârlig de Pescuit Detacher Demontare Rapidă Dispozitiv pentru Pescuit Instrumente Portabile de Pescuit

Caracteristică:

Sensibil si usor de cârlig.

Caietul de sarcini:

Material: oțel Inoxidabil + spațiu de aluminiu

Lungime: 17.5 cm/6.89 în

Greutate: 27g

Culoare: Negru, Albastru, Rosu Gri

Notă: 1.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 0,5-1 cm abateri.Vă mulțumim pentru înțelegere!

3.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

4.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pachetul Inclus:

1 x Cârlig de Pescuit de Demontare

Tag-uri: stela tijă de pescuit, pălării leagă de păr, samsung îndepărtarea părului, ikka pescuit, pescuit mare, pescuit cutie, lykke pescuit, ghothda linie de pescuit, elecool îndepărtarea părului, magic rotativ, vktech unelte de pescuit.

  • Tip: Decuplarea Dispozitivului
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: XQQ063

Adauga Comentariul Tau Acum