Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bandă pentru jante Tubeless 10m Benzi Banda pentru Biciclete de Munte

    (0) 0
(1 Recenzii)

62.49lei 43.75lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u60030

Puncte:

1、Potrivit pentru Diferite Dimensiuni: Pentru utilizarea pe Janta Tubeless Setari.Diferite benzi de lățime este disponibil, vă rugăm să alegeți lățimea de bandă în funcție de jantă lățime interioară.

2、de Înaltă Calitate Material: Realizate din PVC de protecție a mediului material, care este durabil, inofensive și de siguranță, rezistente la uzură, ușor și cu puternic efect anti-presiune capacitatea.PVC textura oferi mai multe ductilitate decât în mod normal cauciuc de linie.

3、Extrem de Protejat: tenacitate Mare și destul de elasticitate poate ajuta în mod eficient pentru a preveni anvelope de lamă de sticlă, spini, cuie, elemente clare,etc.

4、Practice de Utilizare: Bicicleta vid cauciuc tampoane sunt utilizate pentru alezaj interior al garniturii,poate rezista la o presiune maximă a aerului pe bicicleta road anvelope,încă foarte elastic și etanșeitate.Calitate accesorii pentru biciclete face călătoria cu bicicleta mai ușor.

5、Ușor de Utilizat: ușor și Rapid de instalat, doar le întinde peste jantele tale și lasă-i să stea în loc.(A se vedea poza atasata)Ușor de utilizat și transportat.Nu crește sarcina, nu lasă lipici, și este ușor de curățat.

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Tubeless Roată de Bicicletă, Bandă pentru jante de Vid Cauciuc de Etanșare Pad 20/23/25/27/29/31 mm*10m.

Diferite lățime de bandă este disponibil.Alege lățimea de bandă în funcție de jantă lățime interioară (distanța între marginea pereți laterali).

10 metri de bandă lungime, suficient pentru a converti 2 jante.

Putere mare de bandă, dar, de asemenea, foarte elastic.Bandă adezivă în jurul complex rim profil, fără a lăsa bule de aer.

Putere mare de bandă, poate rezista la o presiune maximă a aerului de la un drum anvelope de biciclete.

Caietul de sarcini:

Material: PET

Culoare: negru

Dimensiune: 20,23,25,27,29,31 mm*10m/ 0.79,0.91,0.98,1.06,1.14,1.22 în*32.81 de picioare (Aprox)

Lista De Ambalare:

1*Rolă de Bandă

Tag-uri: anvelope de biciclete plug, luftlos anvelope de biciclete, biciclete anvelope mitas, anvelope de biciclete remive, benzi cu led-uri furnizate de putere, kms anvelope de biciclete, subțire biciclete rim, spdi biciclete rim, subțire anvelope de biciclete, benzi cu led-uri alimentare casa.

  • Dimensiune: Other
  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: Anvelope De Etanșare Pad
  • Utilizarea: Biciclete Rutiere, Biciclete De Munte
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum