Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

12 Bucăți De Excavare Fosile De Dinozaur Schelet De Simulare Jucării Săpăturilor Arheologice De Schelet De Dinozaur Dinozaur Model

    (0) 0
(1 Recenzii)

24.67lei 11.36lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u59920

Puncte:

1、mai Multe Stiluri: sunt 12 diferite de dinozauri osos detaliu figurine cu nici o repetiție.

2、Siguranță Material: Realizate din PVC - CE și certificate EN71 .Ambalajul poate fi mirositor cu pur și simplu spălat și lăsându-i în aer pentru câteva zile poate ajuta.

3、Ușor de Transportat: Perfect pentru dinozaur săpături - diverse dinozauri, nu dublarea - suficient de detaliat pentru a identifica fiecare tip de dinozaur - de dimensiuni mici și ușor de transportat.

4, pentru a Dezvolta gradul de Conștientizare: Această jucărie dinozaur colecție oferă ore de distracție de învățământ.

5、Numeroase Dinozauri: 12 dinozauri diferite, inclusiv super, Hadrozaurii, Tyrannosaurus, Naviga Sprijinit de Dinozaur Stegosaurus, Dublu-Încoronat Dinozaur, Parasaurolophus, Tyrannosaurus Rex, Brachiosaurus, Pterosaurus, Triceratops, Pachycephalus.

Descriere:

Reptilele au fost dominante forme de viață animală, în timpul perioadei Jurassic.Reptile biruit evolutiv barierele care limitează amfibieni de sprijin și de reproducere.Reptilele au puternice osificat oase susținută de avansate muscular pentru corpul de sprijin și mișcare.Unele dintre cele mai mari animale care au trăit vreodată au fost dinozaurii din perioada Jurassic.

Jurassic a fost epoca de aur a marilor dinozauri erbivori, inclusiv brontozaur.Mai mici ornithischian ierbivore, cum ar fi stegosaurus, au fost mai puțin dominant, dar a jucat un rol important.

În Jurasicul târziu, pterozaurii au fost frecvente în aer; Vor domina cerul, de umplere multe dintre ecologice roluri acum efectuate de păsări, și poate fi produs unele dintre cele mai mari animale zburătoare vreodată.

Caracteristici:

1. Copii dinosaurfossil săpat stimulează curiozitatea lor și dezvoltă mâinile lor-pe capacitatea de a descoperi comori îngropate

2. A reveni la lumea de dinozauri pentru a stimula copiii de gândire și de imaginație, și de a crea propriul Jurassic unit cu lumina și umbra

3. Obiect de Predare Această linie de dinozauri de jucărie oferă ore de distracție de învățământ, direct identificarea dinozauri vechi

Lista De Ambalare:

Dinozaur*12

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: dinozaurii cifrele exprimate, dinozaurii schelet autocolant, simțit dinozaur cifre, schelet de dinozaur butoni, fosile de oameni de metal, dinozaurii schelet tapet, moale dinozaur cifre, stoneage păr os, schelet de dinozaur perna, en-gros de dinozaur cifre.

  • Varsta Recomanda: Includ serviciu trezire dimineața
  • Tip De Element: Model
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum