Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pliante pentru copii Toalete pentru Bărbați Și Femei Copilul de Călătorie Portabil, Scaun de Toaletă Trei Culori Pentru a Alege

    (0) 0
(1 Recenzii)

49.09lei 32.87lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u55677

Puncte:

1、Stabilă și în condiții de Siguranță: structura robustă și non-alunecare benzi de design oferă o siguranță toaletă garanție pentru antrenați copiii.Partea de jos a olita cu non-alunecare tampoane crește frecare și protejează copilul.Putem controla strict calitatea produselor noastre, în condiții de siguranță și non-toxice, vă rugăm să aveți nici o grijă.Maxim a capacității portante este de 50KG.Produsul poate fi folosit ca un scaun.

2、Instalare Ușoară: trebuie doar să deschideți toaletă, rotiți-l și fixați-l, și poate fi fixat într-o secundă fără instalare.

3、Rapid Depozitare: a se Deschide și de a utiliza, ușor de curățat și să ia, ușor de transportat.Ori într-o secundă pentru rapid de stocare.

4、Non-toxice ABS Material: Realizate din non-toxice, material ABS, toaletă este verde și în condiții de siguranță.

5、Copilului Toaletă Formare: frumusetea si aspectul de portabil baby potty seat poate atrage copilul la olita, în mare măsură, și mama nu mai are nevoie de prea mult efort din partea copilului de formare toaletă.Spătarul oferă suport pentru spatele copilului și design ergonomic, sporind astfel confortul.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Pliere dimensiuni: 24*24*5 CM/9.45*9.45*1.97 în

Extins dimensiune: despre 24*24*15.5 CM/9.45*9.45*6.10 în

Greutate: aproximativ 860g

Culoare: albastru/roz/verde

Maximă de încărcare: aproximativ 50 KG

Lista De Ambalare:

Igienică*1

Notă:

Datorită măsurare manual, dimensiunile pot fi ușor diferite.

Din cauza diferenței de afișaj, culoarea poate fi ușor diferită.

Tag-uri: portabil mens toaletă, wc portabil de locuri cu handicap, biodegradabile wc portabil, pivot portabil toaletă de sex feminin, wlectric scaun de toaletă, călătorie de toaleta, cum de toaletă de călătorie mare, portabil ridicat de wc, model de scaun de toaletă, toaleta fetelor de călătorie.

  • caracteristică 2: Portabil
  • caracteristică 1: Pliere
  • Origine: NC(de Origine)
  • Picătură de transport maritim: Suport

Adauga Comentariul Tau Acum