Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Crăciun Advent Calendar 2021 Decoratiuni 24 de Zile de Pânză Pungi de Cadouri Favoruri pentru Crăciun Numărătoarea inversă Biroul de Acasă Fermă

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

172.03lei 87.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u54369

Crăciun Advent Calendar 2021 Decoratiuni 24 de Zile de Pânză Pungi de Cadouri Favoruri pentru Crăciun Numărătoarea inversă Biroul de Acasă Fermă

OOTDTY

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

Crăciun Decor: Cu bomboane sac, puteți liber DIY numărătoarea inversă de Crăciun ornamente.Părinții și copiii pot pune bomboane în pungă de bomboane în fiecare zi pentru a conta în jos sosirea de Crăciun împreună.

Accesorii Complete: setul include 24 de saci + 24 clipuri + 10m de cânepă frânghie + 24 simțit autocolante.Bomboane geanta este cusute pe ambele părți cu un dublu cordon de proiectare.

Material de înaltă calitate: geanta este fabricat de înaltă calitate, pânză groasă de sac, care este frumos și durabil.Și acesta poate fi utilizat pentru a stoca obiecte mici în fiecare zi, și frânghie de cânepă pot fi folosite pentru a decora vaze în DIY.Acesta poate fi, de asemenea, stocate și reutilizate.

Decora Copac: Aceste DIY pungi de bomboane poate fi agățată pe cămin cu un cordon, sau poate fi folosit pentru a decora un pom de Craciun frumos, și poate fi folosit cu ciorapi de Crăciun pentru a decora camera.

O gamă largă de Aplicații: Potrivit pentru Crăciun, ziua Recunostintei si de alte sarbatori.Și acesta poate fi utilizat pentru seminee, manta bannere, copaci, casa scarii balustrade si alte locuri.

Caietul de sarcini:

Material: Pânză Groasă De Sac

Dimensiune sac: cca.15x10cm/5.90x3.94in

Culoare: Ca imagini arată

Cantitate: 1 Set

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

24 x Saci

24 x Clipuri

24 x Simțit Autocolante

1 x 10m Frânghie de Cânepă

(alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.)

Tag-uri: crăciun saci de iută, moda, decoratiuni 2021, fermă de decor din lemn, fermă de bumbac decor, biroul 2021 telefoane, fermă de partid decor, uline saci de pânză groasă de sac, decoratiuni noel 2021, pânză groasă de sac saci maro, microsoft office 2021 spaniolă.

  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum