Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

WhatsKey 3 butoane Cheie de la Distanță Shell Fob Caz Pentru Pentru Mercedes Benz a B C E S CL CLS CIA CLK W203 W204 W205 W210 W211 W212

    (2) 5
(2 Recenzii)

51.37lei 34.42lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u52750

Produse Conexe:

Element Descriere:

Se potrivesc: Cheie Auto Shell Pentru MB

Stare: 100% De Brand Nou

Material: ABS+Metal

Butoane: 2 / 3 / 4Button

Culoare: Negru

Greutate: 50g

Transponder Chip: Nu

Placi Electronice: NoNo

Suport De Baterie: Nu

Cheie Lama: Nu

Aplicație:

Pentru MB B C E ML S CLK CL Class W203 W204 W205 W210 W211 W212

Și alte modele, care este la fel ca imaginea noastră!

Notificare:

1,articolul este doar o cheie goala, shell, care este, fără PCB bord și în interiorul bateriei.

2,Toate imaginile sunt fotografii reale, care sunt luate de către noi înșine.Vă rugăm să verificați cheia shell pentru a asigurați-vă că este la fel ca produsul nostru.

3,cheie lama este netăiat lama, puteți du-te la locale lăcătuș magazin să-l taie.Apoi scoate placi electronice și chip și bateria de la propria cheie originală și a pus-o în cheia noastră de coajă, apoi puteți să-l utilizați.

Lista De Pachete:

1 Buc Cheie Shell

De afișare a imaginii

Despre Livrare:

1. Cu excepția sărbătorilor, ne promitem că mărfurile vor fi eliberate în termen de 1-3 zile de la confirmarea plății.

2. Vom aranja livrare conform vânzătorului pentru informații și metoda de transport maritim.

3. Dacă aveți nevoie pentru a schimba metoda de transport maritim și alte informații, vă rugăm să le furnizeze în termen de 24 de ore.

4. Timpul de expediere a comenzii este asigurată de către transportator, uneori, acesta va fi mai mult decât am promis, mai ales în timpul nostru Chinez de vacanță, există o întârziere, vă rugăm să înțelegeți.

5. Dacă doriți să primiți coletul mai repede, puteți alege Usite.ro fără griji standard DHL, EMS și alte metode de transport.

Despre returnare și rambursare:

1. Dacă primiți o gravă deteriorare a mărfurilor sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile și returnați-l în termen de 30 de zile.Dacă dețineți acest articol pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna sau înlocui produsul.fără nici o excepție!Costurile de transport sunt suportate atât de către cumpărători și vânzători.

Notă: de Returnare nu includ daune fizice cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare a pieselor sau orice produs în condiții de funcționare anormale.

2. Toate produsele returnate trebuie să utilizați ambalajul original, și trebuie să ne furnizați cu o urmărire de transport maritim număr, motiv specific pentru a reveni, si postul tau.

3. După ce vânzătorul anulează tranzacția cu Usite.ro, ne vom întoarce toate ofertei câștigătoare după ce a primit elementul original si ambalajul, inclusiv toate componentele și accesoriile.Sau, puteți alege să înlocuiți.

Despre feedback-ul:

1. Vom menține un standard ridicat de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

2. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Dacă pozitiv pozitiv feedback-ul este primit, vom oferi, de asemenea, la fel de feedback.

3. Ne rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător

Putem oferi, de asemenea, diverse cheile de la mașină și transponder chips-uri pentru diferite marci auto.Dacă sunteți interesat în orice fel de produs, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Pentru mai multe produse, vă rugăm să contactați-mă și vă va oferi cele mai bune de cotare

Tag-uri: fusta w210, nova butoane, de viteze mercedes w205, dantela mercedes w203, led mercedes w211, sistemul w204, covor w203 mercedes benz, gadget w205, mercedes 17 cheie, w211 mercedes benz de roșcove.

  • greutate: 50g/Pcs
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: WhatsKey
  • R/C Funcție: fără
  • Pachet: punga cu bule
  • Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea: China
  • personalizare: Da
  • Altă Parte Numărul: Pentru MB cheie cazul
  • Schimb Numărul Parte: pentru MB cheie shell
  • Tip De Material: ABS + Metal
  • Numarul Parte: Pentru MB Cheie
image

Vbarents Ada 1981yd

5
2021-12-24

“capătul inferior de calitate, dar nu pot spune nimic, având în vedere prețul punct”

image

Scorpion333

5
2021-11-17

“Multumesc. Se pare că de înaltă calitate și funcționează bine.”

Adauga Comentariul Tau Acum