Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Nou Gol Andrele Caz de Călătorie Organizator Depozitare Sac de Depozitare pentru Ace de Tricotat Circular și Accesorii Kit Geanta

    (0) 0
(1 Recenzii)

71.37lei 54.23lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u5262

Caracteristici:

Interne pernă pad pernă oferă protecție excelentă pentru accesorii împletite.

Dublu compartiment cu fermoar, are suficient spațiu pentru a stoca ace de tricotat și provizii.

Un singur inel elastic pentru a menține dvs. de ace de tricotat și de croșetat cârlige curat și ordonat pentru acces ușor.

culoare: albastru

Material: Oxford pânză

Dimensiuni:

lungime: 22 cm

lățime: 17 cm

inaltime: 4 cm

Ochiurilor de plasă de buzunar cu fermoar este potrivit pentru mici accesorii, cum ar fi de blocare cusatura filtru, din material plastic fire ac, pulover ac, bandă de măsurare, foarfece, etc.

Ușor și compact organizator, ușor de transportat, perfect dimensiunea nu va lua prea mult spațiu, este ușor pentru a se potrivi în rucsac, valiza, suitcase.

Perfect de Crăciun/Anul Nou/Valentine/Ziua Mamei/Ziua de nastere/Aniversare cadou pentru familie, prieteni, începători și cu experiență, iubitorii de croșetat.

Ambalajul include:

1 x ac de tricotat sac de depozitare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: handmade caz de tricotat, caz spițe gol, gol parfum caz, circular transparent organizator, organizator estetice circular, gol makita caz, onoarea 10 caz de tricotat, diamant ac de cusut, organizator cutie de tinichea de cusut, 5pcs circulară cutie de depozitare.

  • Utilizarea: Broderie
  • Tip: Seturi De Scule
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum