Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cască Caz Pentru Apple Airpods 3 Wireless Bluetooth-compatibil Încărcare Cutie Pentru Airpods 3 Cazuri Capac Silicon Moale de Brand Nou

    (0) 0
(1 Recenzii)

3.30lei 2.23lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u5253

Descriere:

Caracteristici:

Model:Potrivit Pentru AirPods 3(2021) De Încărcare Wireless Caz

Utile: Proiectat pentru AirPods 3 căști fără fir cutie, 100% montaj,nu este ușor să alunece și păstrați-l întotdeauna în new look.

Speciale: Oferă protecție completă pentru dispozitivul dumneavoastră.Superior de absorbție de șoc design, pentru a proteja căști corp cutie de murdar, bump și racla, pentru a preveni abrase.

Avantaj: gaură Precisă locație pentru portul de încărcare.Acces ușor la portul de încărcare.Adaugă anti-alunecare baruri pe două părți.

Alegere bună: Moda stil simplu dar se potrivește și se potrivește cu căști cutie perfect.Ultra subțire și de a folosi cele mai sigure și subțire mod de a transporta aparatul.

Caietul de sarcini:

Model Compatibil:Pentru Apple Airpods 3(2021)

1 x Capac Caz numai.

Pachetul Inclus:

1*Capac De Protecție

Tag-uri: capac de metal airpods 3, nia airpods, designer de aer păstăi 3 caz, airpods gen 3 caz, întuneric airpods caz drăguț, pământ airpods caz, camellia airpods3 caz, ieftine originale apple airpods, sirena airpod 3 caz, apple airpob caz.

  • Tip De Element: Cască De Cazuri
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum