Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Multifuncționale De Protecție Furt Portabil De Confidențialitate Cod Murdar Privacy Seal Role De Securitate Timbru Acopere Identitatea

    (0) 0
(1 Recenzii)

18.69lei 11.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u50923

Nume:Timbrului De Securitate

Material: Plastic

Forma: Urs

Culoare: Albastru,Roz,Cafea,Gri

Dimensiune:7*6.5 cm Specificatii:

Unică și Inovatoare de Design Font - role Noastre de timbru adopte inovatoare de design font bazat pe conceptul de protecție a mediului.Nu numai a proteja informațiile dvs. private, dar, de asemenea, la protejarea mediului.Nu vă faceți griji despre identitatea ta scurgeri, personale confidențiale de timbru, poate mai bine pentru protecția id-ul tau.

Experiență de muncă-Mici și rafinat rola de imprimare lucru poate economisi mai mult timp, utilizate în mod eficient pentru numărul de securitate socială, extrase de cont, documente fiscale, junk mail, adresa de pe facturile, și multe altele.Nu mai este necesar să rupeți toate personală informații private, mărunțirea toate junk e-mail, sau de a face N trageri cu marker.

Utilizări Multiple - funcționează uimitor pentru distrugerea oricăror informații personale pe hârtie obișnuită ca extrasele de cont, adresa de livrare, documente fiscale, junk mail, etc. Ea nu funcționează pe hârtie lucioasă sau elegant ambalare etichete.

Pachetul Inclus:1*Timbru De Etanșare Cu Role

Note:

1. Din cauza monitoare diferite și de iluminat, imagini de produs pot fi ușor diferite de culorile reale.

2. Produsul este dimensiunea măsurată manual, vă rugăm să permiteți-1-2mm diferenta, vă mulțumim pentru înțelegere!

Tag-uri: jetta timbru, zeci de timbru, z50 timbru, 005 timbru, otwoo timbru, ceara accidentat, siliciu ceara, isus timbru, ceară de lemn, s10 timbru.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum