Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

35pcs de Unică folosință Gros de Conservare a produselor Alimentare Pachetul de uz Casnic Punct de Break-Vesta Stil de Plastic Sac Sigilat

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

0.83lei 0.49lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u5034

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate.

35 bucăți de alimente proaspete saci, în condiții de siguranță și de igienă, inofensiv pentru organismul uman, verde și ecologic, recomandat pentru utilizarea o singură dată.

Atunci când este utilizat în frigider, va rog sigila gura proaspete-menținerea sac pentru a se asigura că alimentele din geanta nu are gust și apa nu fugi.

Atunci când este potrivit pentru cuptor de încălzire, vă rugăm să lăsați un pic de spațiu pentru a vaporilor de apă pentru a trece, dar timpul recomandat este de nu mai mult de 5 minute.

De înaltă rezistență PE material, flexibil și durabil, breakpoint design, foarte convenabil de a utiliza este o necesitate a vieții de acasă.

Utilizat pentru a stoca carne, legume, fructe, alimente uscate, etc., potrivit pentru bucătărie acasă.

caietul de sarcini:

Greutate: 67 grame

Singură dimensiune: 20 * 30 (cm)

Material: Polyethylen

Caietul de sarcini:

Aproape de etanșare, pentru a bloca umezeala, pentru a asigura curat, proaspăt și alimente nutritive.

Atunci când încălzirea într-un cuptor cu microunde, vă rugăm să nu contactați direct PE proaspăt-păstrarea saci cu extrem de gras alimente.

Înainte de încălzire, un decalaj ar trebui să fie rezervate la sigiliu sau o gaură mică ar trebui să fie străpuns cu o scobitoare pentru a evita extinderea și izbucni.

Pachetul Inclus:

35*prospețime de protecție a pachetului

Tag-uri: uscat pungi de plastic, alimente vid sac, vacom sac de mâncare, cosmetice pungi de alimente, țesute saci de alimente, din aluminiu, sac de aparat de fotografiat, roz vid alimente captuseala, alimente pentru copii compresibil sac, vson pachet, clar vid sealer saci.

  • Numărul De Model: -
  • Temperatură Ridicată: Rezistent
  • surpport: picătură de transport maritim en-gros
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: -

Adauga Comentariul Tau Acum