Imagine 0

YILONG Brand Nou Pro 1buc Tatuaj Primăvară Șurub Lustruire Fața de Contact Obligatoriu Post De Mașină de Tatuaj Părți Transport Gratuit

    (1) 4.00
(1 Recenzii)

14.08lei 11.85lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u4967

Politica de retur:

1.7 zile după ce cumpărătorul primește

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu acest articol după ce a primit termen de 7 zile, puteți trimite-l înapoi la noi.Cumpărătorii plătesc timbrul de a returna produsul.Asigurați-vă că elementul cu starea inițială.

3.Va vom returna 100% de plată sau de schimb de elemente conexe.100% satisfacție este scopul nostru, și este de datoria noastră de a garanta calitatea.

4.Cumpărătorul ar trebui să contactati-ne pentru o adresă de retur, înainte de expedierea coletului, iar cumpărătorul ar trebui să ne spună detalii de transport maritim și timpul estimat de sosire.Noi nu suntem responsabili pentru coletul returnat pierdere.

5.Pentru elementul cu 1 sau 2 ani gratuit fabricarea de întreținere garanție, suntem liberi de a oferi orice piese cu timbre gratuit.Dacă elementul de reparare nevoie de a reveni-la-fabrică de servicii, în mod normal, puțin probabil, cumpărătorul ar trebui să plătească taxe și acasă.

Tag-uri: fonta tatuaj masini, ieftine tatuaj temporar mașină, carbon roți excentrice 29, pogo 6pini cablu, fagor masina de spalat piese, ruj zhu xian 90, mașină de tatuaj maro, masina de debitare cu laser ke tai, bronz piercing, aur piercing.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 2300102
  • Nume De Brand: YILONG
  • Tip: Tatuaj accesorii

Adauga Comentariul Tau Acum