Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Chiuveta de bucatarie Mat fel de Mâncare de Uscare Covoare din Plastic Moale Chiuveta Protector Rapid Drenarea Linie Pad pentru Feluri de mâncare Ochelari Sticlărie 12x16 Cm

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

54.82lei 26.85lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u49100

Chiuveta de bucatarie Mat fel de Mâncare de Uscare Covoare din Plastic Moale Chiuveta Protector Rapid Drenarea Linie Pad pentru Feluri de mâncare Ochelari Sticlărie 12x16 Cm

OOTDTY

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

Design unic, aceasta chiuveta de saltea este fabricat din grele, material PVC flexibil, se poate sta pus la chiuveta de jos pentru a proteja chiuveta suprafața de zgârieturi și oferă pernă pentru a feluri de mâncare în timp ce de spălat.

Dimensiunea chiuvetei mat este 15.8 x 11.8 cm, acesta poate fi tăiat pentru a se potrivi orice domeniu ai nevoie în funcție de partea de jos a dop de scurgere.Culoarea se potrivesc perfect cu decorul din oțel inoxidabil chiuveta si chiuveta de porțelan.

Nici un miros teribil, aceasta chiuveta mat a construit-in natura inodor materail, nu ca alte rogojini care are puternic miros de plastic.

Pentru a curăța această chiuveta din material plastic mat, vă rugăm să lăsați-l în apă cu săpun și de a folosi un epurator sau un burete pentru a spala, apoi se clătește și atârnă să se usuce la aer.

Fabricat de înaltă calitate, material PVC, care este durabil, non-toxic, ftalat gratuit, fără latex.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Dimensiune: aprox.30x40cm/11.81x15.75in

Opțional Culori: Negru, Maro

Cantitate: 1 Buc

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Include:

1 x Chiuvetă de Bucătărie Mat (alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.)

Tag-uri: plastic eken, flacon de sticlă de epocă, haval podea mat, petite chiuveta baie, nedefinit pantaloni, din chiuveta de bucatarie, autocolant mata balon, husun chiuveta de bucatarie, matt aur bucătărie, nuoweida uscător de haine.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum