Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

35000LM Lanterna LED-uri USB Reîncărcabilă Lanterne de Buzunar lanterna Lanterna Folosit Mâna de Putere Camping Banca Cum Poate Lumina să fie A7P2

    (1) 1
(1 Recenzii)

14.32lei 6.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u47601

Descrie

100% brand nou, de înaltă calitate

Caietul de sarcini:

Margele lampa: Lumen margele lampa

Material: plastic ABS

Putere: 1W comutator

Întrerupător: de mijloc împinge switch

Metodă de focalizare: TIR reflexie internă totală lentile de condensare

Tip baterie: Built-in 18650 baterie litiu

Capacitate: 1200mAH

Dimensiune: 12.3*2.5 cm

Caracteristici: cu power bank funcție

Metoda de încărcare: USB de încărcare

Culoare: alb + negru, negru

Caracteristică:

Unul.Comutator instrucțiuni

1. Bateria are polul pozitiv spre interior (pe partea laterală a capacului lămpii), iar polul negativ în exterior (coada).

2. Comutatorul este la partea din spate, cu funcție de comutare este funcție de comutare, și apăsați ușor comutatorul este funcția dimming.

Două.Circuitul instrucțiuni

1. Torța adoptă avansate de tensiune de-a stabilizat și curent constant de tehnologie, care poate rezolva în mod eficient cerința de lanterna LED-uri pentru tensiune stabilizată și curent constant.

2. Sfaturi speciale: a.Nu utilizați supratensiune și tensiune nu trebuie să depășească 4.2 V. b.Pozitive rădăcină a bateriei este orientat înainte, și nu invers, în caz contrar se va arde placa.c.Acorde o atenție la schimbările de temperatură de lanterna pentru a asigura disiparea căldurii.d.Non-profesioniști nu deschide circuitul

3. Garanție descriere: Deschis sau prelucrate de circuit nu mai sunt acoperite de garanție.

Trei.Baterie cu litiu instrucțiuni

1. Baterie cu litiu caracteristici: baterii cu Litiu și baterii de telefon mobil au complet diferite metode de taxare; baterii cu litiu nu au memorie și poate fi încărcat în orice moment, nu suprapreț sau peste de descărcare de gestiune.

2. Este nevoie de mai puțin de 6 ore pentru a încărca bateria o dată, și apoi rândul său, doar pe lumina verde în funcție de încărcător, și nu este nevoie să ceri mai mult.

3. Acesta este special reamintit de a folosi "trei-dovada" încărcător cu anti-suprapreț, anti-conexiune inversă și anti-scurt-circuit;

4. Dacă acumulatorul nu este utilizat pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să fie complet încărcate și stocate.În mod normal, ar trebui să fie încărcat și descărcat din nou în circa trei luni.

Patru.Instrucțiuni pentru utilizarea lanterna

1. Atunci când lanterna este în uz, pentru a alege în funcție de tensiunea bateriei și cerințele de torta.Nu-l folosesc fără discriminare pentru a preveni circuitul de ardere.Nu utilizați baterii de diferite modele și tensiuni în același timp.

2. În utilizare, opriți lanterna atunci când luminozitatea lanterna se schimbă în mod semnificativ pentru a preveni descărcarea bateriei.

3. Disipare a căldurii competențe: asigură disiparea căldurii în timpul utilizării lanterna.Este foarte necesar pentru a utiliza cea de-a doua viteze în primul rând, atunci când bateria este complet încărcată, așa că titularul de lampă și o baterie de lanterna poate prelungi durata de viață a produsului!Nu direct lumina de la lanterna în ochii oamenilor.Este foarte luminos și orbitor, astfel încât să nu afecteze vederea, mai ales pentru copii.

Cinci.Depanare

1. Verifica bateria: asigurați-vă că bateria este alimentat și montați bateria în direcția corectă.Nu utilizați baterii de diferite mărci, și nu amestecați baterii noi cu baterii vechi.

2. Verificați coada coperta: asigurați-vă că comutatorul a fost înăsprit și în contact, asigurați-vă că de cupru pilon de coada de acoperire este în contact cu foaia de metal de coada capacul de presare inel, și să acorde o atenție pentru a stabili dacă capacul lămpii este liber

Calitate în primul rând, de a oferi cele mai bune servicii.Clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design elegant, 100% brand nou și de înaltă calitate!

Note:

1. Pentru fotografii, vă rugăm să permită o ușoară aberatiile cromatice

2. Datorită măsurare manual, dimensiunile pot fi diferite

Pachetul Inclus:

1buc lanterna

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Tag-uri: autocolant vale cand campam, scufundări lanterna roșie, magic masca de scufundări, scuba lanterna 3, melodii de camping, huohuo multitool, lemn echipament de camping, mașină de sticlă instrument, c camping lumina, slim lanternă mică.

  • Nume De Brand: SE ARUNCA CU CAPUL&SAIL
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente
image

Boy Lucky004

1
2022-01-09

“Vânzătorul nu recomand, răsucite creierul meu 2,5 luni!!!!! Marfa nu a venit!!!!!!!”

Adauga Comentariul Tau Acum