Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Portabile De Verificare Notă Bord Detașabil Treburile Reutilizabile Creative Notă Pad Pentru Acasă Camping Călătoresc Îngrijirea Bătrânilor Lista De Verificare

    (1) 5
(1 Recenzii)

31.56lei 17.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u44944

Caracteristică:

Material de înaltă calitate - material PVC, netedă și fără pete, butonul de conexiune este fermă și de nezdruncinat, iar durata de viață este lungă.

Flexibil design slider - Durabil familie notepad cu aspectul rafinat.Designul său unic permite cursorul pentru a muta cu ușurință, dar ea stă în loc atunci când selectarea sau deselectarea.Este foarte flexibil și convenabil, foarte potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Detașabil și refolosibile - lista hârtie în lista bord este detașabil și poate fi înlocuit cu remarci de care ai nevoie.Acesta poate fi reutilizat în fiecare zi pentru a vă ajuta să faci lucrurile în mod logic și clar.

Dezvolta un obicei - Dacă doriți să dezvolte un obicei bun, după completarea unui articol de pe listă în fiecare zi, bifați butonul de pe spate.Acest lucru vă va aminti în fiecare zi că va dezvolta un obicei bun de-a lungul timpului.

Cadou - Această notă creativă bord poate fi folosit ca un cadou perfect pentru familie, prieteni și colegi, de ziua Recunoștinței, de Crăciun, ziua de naștere și alte sărbători.

Trei versiuni, una este RV lista bord, celălalt este munca mea și de pensii

Această listă de verificare pentru familie, prieteni și copii este cel mai semnificativ și util cadou pentru alții.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Dimensiuni: 20*12*0.5 cm

Greutate: aproximativ 100 g

Notă:

Există doar o singură notă de lipicios pachetului de servicii, dacă aveți nevoie pentru a înlocui alte note lipicioase după utilizare, puteți DIY singur

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

Tag-uri: amplificator de bord 6, amplificator de bord lpx2015a 500w, tip41c bord amplificator 12vdc, 20class d amplificator de bord, lme49720na bord amplificator, amplificator de bord swa777, amplificator bord d, amplificator de bord eltronika, hiqh calitate amplificator de bord, amplificator de bord 3x2.

  • Material: Plastic
  • Utilizare: DIY acasă
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Nume De Brand: LTZFTL
  • Origine: NC(de Origine)
image

Chris Jens

5
2022-01-01

“Un pic cam strans pentru a comuta la început, apoi abate și e mai ușor. Atunci când indicatorul este în "X" de poziție, Verde colțuri de capusa sunt ușor vizibile în spatele bucată rotundă. Nu critic, pur estetic moment. Un instrument convenabil pentru formarea unui obicei. În spatele fixare pentru perete in forma de pere în formă de decupaj. Cadru deține în interiorul ferm.”

Adauga Comentariul Tau Acum