Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Robinet Supapă de Deviere Chiuveta robinet Apa de la Robinet Robinet Splitter Adaptor de Baie Acasă, ustensile de Bucătărie Comutator

    (3) 5
(3 Recenzii)

17.67lei 13.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u4446

Parametrii de produse:

Dimensiune produs: 5 * 4 * 4 cm

Material: aliaj de Zinc

Ambalare: sac de opp

Culoare: Argintiu

Interfață dimensiuni: interne dinți 22mm interne dinți 24mm

Funcția: apă separator

Caracteristici:

1. Solide din aliaj materiale.Robust din aliaj de structură, de-o bucată de fabricație, pentru a asigura calitatea și durata de viață.Este superior plastice în condiții de presiune și rezistența la fisurare.

2. Finisaj cromat lustruit.Argint, creând o senzație de rece de luminos, strălucitor și textură metalică.Nu este ușor de rugină.

3. În formă de T de direcție.În formă de T se conectează trei deschideri.Cele trei dispozitiv poate fi folosit ca o apă de admisie și două prize de apă.

4. Multi-scop și ușor de instalat.Conexiune perfectă de unghiul supapei (montat pe perete) și furtunul sau robinet, folosit cu wc / baie pulverizator pentru furtun, etc.

Pachet : 1 * robinet de Golire

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Tag-uri: bucătărie cauciuc ustensila, vw originale capac ventil, krokmou mucegai silicon, robinet extender larg, chiuveta de bucatarie midea, robinet de duș goccia, pa12 adaptor de alimentare, tin baie, placat cu bazinul robinet, japonezii de la robinet.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Aliaj De Zinc
image

Aim Studio

5
2021-09-28

“Expeditorul schimbat de transport număr, aliexpress închis pentru încălcarea normelor sale și a dat bani la vânzător, din fericire, bunurile au ajuns în stare bună după ce comanda a fost închis. data viitoare mă duc la amazon.”

image

Www Hspohl13

5
2021-10-27

“Comutatorul funcționează. Livrarea a durat aproximativ o lună. Dintre minusuri: Transformarea parte este fabricat din plastic si va dura o lungă perioadă de timp. O voi folosi la fel de atent ca posibil. În general, aș dori să văd exact acelasi switch, dar cu un bronz sau ceramica mecanism-cât de mult nu m-am uitat, pentru un preț adecvat separat nu am gasit.”

image

Sasuke 94

5
2021-09-09

“Totul este bine, ca în descrierea de conexiunea de dificultăți nu cauza.”

Adauga Comentariul Tau Acum