Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Toketorism Moda Usoare Bărbați Ochelari Transparente pentru Femei Vintage Anti Albastru Ochelari

    (1) 5
(1 Recenzii)

72.39lei 50.69lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u41983

Original lentile de ochelari, este anti albastru nici un grad de lentile .Dacă nu aveți nevoie personalizate ochelari baza de prescriptie medicala , puteți plasa o comanda direct de la acest link .

Personalizat Ochelari Baza De Prescriptie Medicala, Acces Gratuit La Rame

Rama poate fi personalizat cu lentile de rețetă , dacă doriți pentru a face ochelari baza de prescriptie medicala , cadrul este gratuit , trebuie doar să plătească pentru lentile (Consultați serviciul clienți pentru produsul link-uri de lentile cu prescriptie)

Cum de a comanda o pereche de ochelari baza de prescriptie medicala ?

1. Selectarea ochelari rame Alege rama dumneavoastră preferat de culoare, să ia o captură de ecran sau trimite numărul de model la serviciul nostru pentru clienți . 2. Trimite baza de prescriptie medicala Lasă-ne în comentarii sau trimite mesaje de la serviciul clienți pentru a oferi baza de prescriptie medicala dumneavoastră. 3. Selectarea ochelari lentile va Vom recomanda cele mai potrivite lentile în funcție de rețetă și de utilizarea efectivă.Puteți găsi link-uri de produse de lentila in magazinul nostru , sau să ne trimiteți link-uri pentru tine . 4. Plata trebuie doar să plătească pentru lentile și rame sunt gratuite, și puteți obține o pereche perfecta de baza de prescriptie medicala ochelari.Acest lucru înseamnă că nu aveți nevoie pentru a cumpara rame în acest link, trebuie doar să cumpere lentile din obiectiv link-ul (customer service va trimite la tine ) .Vă rugăm să consultați-ne dacă aveți orice întrebări .

Vă rugăm să trimiteți rețeta de mai jos:

R(OD) sph x.xx /cyl x.xx *axa x.xx L(OS) sph x.xx /cyl x.xx *axa x.xx PD: xx mm Vom personaliza lentile în funcție de gradul real.

Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea obiectiv.Pentru mai multe lentile de link-uri, vă rugăm să contactați serviciul clienți

Elastic temple se potrivesc perfect fata

Balamale metalice

Cadru de calitate

Una bucata nas pad

Tag-uri: de epocă din lemn semineu, ochelari rotunzi de acostare, moscot ochelari vintage, rotund ochelari de tocilar, rectabgle cadru ochelari de soare, clar rama de ochelari de vedere ray ban, transparent subțire ochelari de vedere, rotund retro sunglasse, dita bărbați ochelari de vedere, de sex masculin de epocă ochelari de vedere.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Toketorism
  • Potrivit pentru Forma fetei: Fata lunga fata patrata forma ovala fata
  • Lens Înălțime: 48 MM
  • Latimea cadrului: 146 mm
  • Gen: Unisex
  • Material Cadru: Titan Plastic
  • Obiectiv Lățime: 60 MM
  • Lentile De Material: Acril
  • personalizate: Suport personalizat lentile cu prescriptie
  • Numărul De Model: 40003 / 9151
image

Olenochka B

5
2021-10-30

“Îmi place”

Adauga Comentariul Tau Acum