Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2021 Noi Efecte Caline CP-80 Ragnarok Reverb Delay Pedala Efect Chitara Chitara Accesorii Dual Chitara Pedala

    (1) 3
(1 Recenzii)

306.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u41402

modname=ckeditor "Ragnarok" este bazat pe CP-26 mușcătură de șarpe, CP-80 nevoie de o crestătură combinarea reverb și delay digital într-o pedala cu control separat de comutare.Noua opțiune oferă o mare tonal efect creând în același timp o varietate de cald sunete ambientale.Reverb este luxuriantă, în timp ce Întârzierea parte renunță la o 600ms timp de întârziere.Există o mulțime de domenii de a combina ambele părți și de a crea propria dvs. de sunet atmosferice.PRD - Setează timpul de întârziere Degradare - Setează lungimea de reverb Mix - Controlează cantitatea de Nivelul de reverb - stabilește nivelul de întârziere a semnalului, care se amesteca cu drept tonul chitarei.Întârziere - controlează timpul de întârziere de la 25ms să 600ms Repeta - controale repetate de întârziere a semnalului.Caracteristici: 1. auminium carcasa din aliaj de 2. Cerința de putere: 9V DC centru negative 3. Consum de curent: 150mA 4. Dimensiuni Produs: 11.9x9.4x3.8cm 5. Greutate:0.35 kg Notă: vă Rugăm să utilizați adaptorul de alimentare ale căror polaritate este polul pozitiv afară și polul negativ în interior.În caz contrar, produsul poate să nu funcționeze corect.Lista de pachete: 1 * Efect Pedala de Nici o baterie

Tag-uri: tricou reverb, chitara 4 pedalelor de efect, caline pedala de putere, fste efecte de chitara, chitara pedala analoog, sta lumea chitara, pedala delux mooer, pedala fiat întârziere, chitara accesorii capotasto, byffer chitara pedala.

  • Numărul De Model: CP-80
  • Tip: Efecte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Baterie: Nu Sunt Incluse
  • Plug Type: Nici unul
  • Greutate Produs: 350g
image

Julien Mastrot

3
2022-01-13

“De reverbe sună corect, dar lipsa de setări, întârzierea sunete foarte analogice (prea), ne place sau nu, dar mai ales adaugă înalte la semnal atunci când este pornit.”

Adauga Comentariul Tau Acum