Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vrăjitoare de Mână Agățat de Perete Statui Estetică Arta Sculpturii Rășină Retro de Perete Witch Parte Ornament Decor Acasă

    (0) 0
(1 Recenzii)

60.50lei 39.33lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u41349

Caracteristici:

1. Groază de Mână cu Gheare Pandantiv: Aceasta este o vrăjitoare neagră de mână, făcute de design original, sculptat de mână, distributie, lustruit și pictat.Agățat pe perete întotdeauna îi face pe oameni să strălucească.

2. Magie cu Gheare Material: materialele folosite sunt de rășină, mată și netedă lac.

3. Ochii Diavolului: rafinat fantezia decor creează o atmosferă misterioasă în camera ta.Poate fi folosit ca un suport de perete pentru elemente ușoare (cum ar fi cheile sau bijuterii).

4. Vrăjitoare de Mână Agățat de Perete: atunci Când ornamentul este folosit ca un perete ornament, se va da oamenilor sentimentul de o vrăjitoare braț ieșind din perete, și poate trimite bijuterii.Emoție este întotdeauna interesant.

5. Notă: se Pot transporta de palmier de dimensiuni elemente.Elementele care sunt mai grele decât palma ta sau prea mari nu ar trebui să fie plasat pe partea de sus a acestui articol.Echipat cu nituri, aveți nevoie pentru a unghiilor este în poziția ta preferată.Atunci când instalarea, ține departe de casă și de copii, și să acorde o atenție la siguranță.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 20*15*3cm/7.87*5.91*1.18 în

Material: rasina

Lista De Ambalare:

Gheara diavolului*1

Nit*1

Notă:

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2cm de toleranță.

Tag-uri: decor dormitor estetice acasă, birhtday estetice decor, bijuterii estetice vrăjitoare, vrăjitoare estetice dormitor, vrăjitoare estetice haine, piersic estetice decor acasă, estetic acasă decore, decor estetic vrăjitoare, decor minimalist estetice, vrăjitoare estetice vaza.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Material: Rășină
  • Stil: Modern

Adauga Comentariul Tau Acum