Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Creative Bamboo Sigilat Cutii De Ceai Rezervor De Stocare Matcha Colectorului Spice Borcan Bomboane Organizator De Alimentare Recipient Cu Capac

    (0) 0
(1 Recenzii)

59.58lei 28.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u41298

Descriere

Aceasta este o creatie busteni bambus matcha colectorului, puternic, de lungă durată și obiceiul de a se umfla sau psihiatru.Poate fi folosit pentru a stoca nenumărate articole în jurul valorii de acasă, inclusiv condimente, ceaiuri, birotica, bijuterii, baie și spa săruri.Cu o rotire capac de orice bunuri pe care le stocați în acest borcan de bambus, este ușor pentru a obține și a vedea cât de mult lăsat în borcan, și ușor pentru a suplimenta bunuri atunci când le folosești.

Caracteristici

- Culoare: Așa Cum Se Arată.

- Material: Bambus.

- Dimensiune: 7.5-8 cm(diametru), 5cm(mare).

- O creatie busteni bambus matcha colectorului, puternic, de lungă durată și obiceiul de a se umfla sau psihiatru.

- Rezistent la apa si compact, perfect pentru depozitare unele mici umpluturi la fel ca frunzele de ceai, săruri, și așa mai departe pentru teaveling.

- Bambus rotund matcha colectorului este perfectă în simplitatea și culoarea caldă a face o frumoasă și funcțională modalitate de a păstra sare si alte condimente la arme ajunge în bucătărie.

- Acest condiment agitator este perfect pentru stocarea sare, ierburi și condimente.

- De asemenea, buni organizatori pentru obiecte mici, cum ar fi consumabile de birou sau de bijuterii.face un mare cadou.

1 x Bambus Natural Matcha Caddy

Tag-uri: drăguț spice container, filare spice containere, beaba recipient de alimente, runda spice containere, condimente naturale container, spice borcan container, spice container verde, cristal spice container, de lemn, condiment containere, progresivă spice containere.

  • Material: Bambus
  • Nume De Brand: LUOEM
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Clasic

Adauga Comentariul Tau Acum