Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

USB-C HDMI Adaptor Video Cabluri USB-C Tip C compatibil HDMI TV HD Adaptor USB 3.1 4K Converter Pentru PC, Tabletă, Telefon Mobil

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

35.83lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u4087

descrie:

[Înaltă rezoluție oglindire și îmbunătățită modul de afișare]: Oglindă sau pentru a extinde conținutul ecranului cu până la rezoluție 4K și 30Hz rezoluție pe televizor, monitor sau proiector.Împărtășiți filmele cu familia și prietenii de acasă sau prezentări în săli de ședințe.HD adaptor asigură activitatea eficientă și o experiență vizuală.

[Transmiterea semnalului stabil]: De înaltă calitate, cu miez din cupru asigură cea mai bună și stabilă de transmisie a semnalului, cu un efect mai bun, fără distorsiuni, fără umbre, fără blur, și excelent calitate audio și video.

[General de compatibilitate]: Suport pentru toate Tip-C computere, telefoane mobile și tablete.pentru 2016 / MacBook Pro, pentru Suprafața Merge, pentru Cartea de Suprafață 2, pentru 2017 iMac, Macbook 2018/2017/2016, pentru Samsung Galaxy S9 / S8 / S8 Plus / Nota 8, pentru Huawei Mate 10, pentru HTC U11, pentru PixelBook , Pentru Dell XPS 15 / XPS 13, pentru HP Spectre X360, pentru Chromebook, pentru Chromebook Pixel, pentru Intel NUC și multe alte dispozitive de Tip C sunt compatibile.

[Plug and Play]: Nici un driver, nici un software sau complicat de instalare.Utilizați doar adaptorul pentru a conecta aparatul la un proiector, monitor sau televizor hd.

[Ușor și compact]: Ultra-ușoare dimensiune de buzunar de design, ușor de transportat, foarte potrivit pentru a depozita pungi, portmonee și portofele, economisind spațiu.Cabluri flexibile realizate din materiale rezistente la uzură ar trebui să fie folosite în mod permanent.

Inclusiv: adaptor Video*1

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

Tag-uri: hdmi 120 ugreen, cablu hdmi ipad ugreen, cablu tip c putere, hdmi 21 ultra ugreen, zino h117s cablu tip c, hdmi 05 ugreen, hdmi 20 dp ugreen, xiaomi portabil baterie tip c, tip adaptor c 8pini baseus, tip adaptor c hyper drive.

  • Tip: Cabluri HDMI-compatibil
  • Numărul De Model: Adaptor Video
  • Certificare: CE
  • Conector B: HDMI
  • Nume De Brand: BRDRC
  • Gen: Masculin-Feminin
  • Origine: NC(de Origine)
  • Un Conector: TIP-C

Adauga Comentariul Tau Acum