Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Halloween Decor Lumini LED Pălărie Vrăjitoare Schelet Cimitir Halloween cu Fantome de Groaza Casa de Gradina Decor de Halloween Decor Petrecere Utilitatea

    (0) 0
(1 Recenzii)

52.39lei 35.64lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u40850

5pcs/set Adulți Copii LED-uri Stralucitoare Pălării de Vrăjitoare de Halloween Cosplay Petrecere Mascarada Dress Up Grădină Agățat Decoratiuni articole pentru acoperirea capului Recuzită Puncte:

1、Frumos Dimensiune: Poate fi utilizat în aer liber.Înălțimea este de aproximativ 34 cm/13.39 inch, diametrul exterior de jos este de aproximativ 37 cm/14.57 inch, iar diametrul interior este de aproximativ 19 cm/7.48 inch.Astfel încât să puteți observa cu ușurință aceste palarii Halloween, chiar și atunci când le utilizați în aer liber, dar ele nu sunt prea mari să se armonizeze cu decoratiuni din jur.

2、Puternic Șir de Lumini: string lumini nevoie de 3 baterii AA pentru a lucra, și sursa de alimentare poate dura aproximativ 40 de ore.Lumini în aer liber sunt rezistent la apa, și există 8 moduri diferite de iluminat pentru a se potrivi imaginea Halloween.Șir de lumini sunt potrivite atât pentru uz exterior și interior.

3、Multifunctional Palarie de Vrajitoare: tricot din aceste Halloween vrajitoare pălării a fost special prelucrate pentru a face lumina în interiorul pălăria arata ca sclipitoare stele mici din exterior, adăugând un sentiment de mister pentru decoratiuni de Halloween.Puteți chiar să le utilizeze ca parte de costume de Halloween, deoarece acestea sunt, de asemenea, desemnat să se ocupe de această situație.

4、pregateste-te pentru Halloween: Dacă în interior sau în aer liber, aceste vrăjitoare pălărie șir de lumini puteți adăuga cu ușurință un rafinat si personalizat stil de decoratiuni de Halloween.Decora dvs. de gazon, față de uși, ferestre, mobilier, și aprinde-le pe toate.Luminile să strălucească pe timp de noapte, creând o atmosferă specială pentru Halloween.

5、Minunat în aer liber de Halloween Iluminat: combinația perfectă de vrăjitoare pălărie și lumini frumoase poate foarte mult lumina ta de Halloween, de Crăciun și alte decoratiuni de vacanță.Puteți atârna pălăria pe copac, verandă sau o fereastră.Când vine noaptea, Ei par să plutească în aer, creând o atmosferă misterioasă.

Descriere:

1. Dimensiune: aproximativ 34 cm/13.39 inch de mare, de aproximativ 37 cm/14.57 inch diametrul exterior de la partea de jos, aproximativ 19 cm/7.48 inch diametru interior.

2. De înaltă calitate și durabil.

3. Ideal pentru Halloween, evenimente, și rochie fancy decoratiuni de partid.

4. Usoare si portabile.

5. Utilizați această pălărie vrăjitoare pentru a perfecta un costum de vrăjitoare de Halloween.

Caietul de sarcini:

Material: material poliester

Model: bat fantomă model

Baterie: celule buton

Dimensiune: aproximativ 34 cm/13.39 inchi(înălțime) x aproximativ 37 cm/14.57 inch (diametru exterior) x 19 cm/7.48 inch (diametru interior)

Lista De Ambalare:

5*Stralucitoare, Palarie De Vrajitoare

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță în produs.

Tag-uri: gratuit pălării de partid, aliaj de vrăjitoare, brosa groază, lumina arty pălărie, buna palarie de vrajitoare, masca de desene animate fantoma, elfii pălărie de iarnă, tigăi de groază, forset palarie de vrajitoare, fusta vrăjitoare.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum