Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Realme Realme C3 Set 3 Buc protectie ecran tempered glass anti-zero ultra slim usor de instalat

    (0) 0
(1 Recenzii)

19.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u40295

Avertisment : Aceste tipuri de protectori, de obicei, nu acoperă 100% din ecran și se lasă o margine pe margine, mai ales atunci când vine vorba de Smartphone-uri cu profil curbat ecran, în plus, în conformitate cu Smartpone model, camera este, uneori, protejate de protector, în orice caz, Acest lucru nu interferează cu buna funcționare a acestuia.

Perfecta】 protecție mai bună calitate sticla si 9H duritate datorită care protejează ecranul de grătare și lovituri foarte eficient.

【Ultra Transparencia】-iGlobalmarket cristale oferi claritate, luminozitate și claritate aveți nevoie atunci când utilizați ecranul protector.

【Ușor de a instala acest tip de sticla face mai ușor pentru a instala simplu și precis, fără temut bule, atașați la ecranul perfect

【Mare sensitivesits cristal transparent material are o grosime de 0,30 mm pentru a conserva sensibilitatea ecranului, fără limită de experiența tactilă de ea, la toate

Tag-uri: butonul realme c3, realme c3 caz 3, realme c3 echipamente, pătură realme c3, realme c3 lumina, realme c3 furculita, diy realme c3, realme c3 curea, caz realmi c3 ce, realme c3 fizica.

  • Caracteristici: Anti Glare
  • Nume De Brand: iGlobalmarket
  • Tip: Față De Film
  • Edge-to-Edge Acoperire: Da
  • Compatibil Marca De Telefon: Universal

Adauga Comentariul Tau Acum