Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Console de jocuri Video 4K Hd 2.4 G Draadloze 10000 De Jocuri Retro Mini Clasic de Jocuri Gamepad-uri de Televiziune Familie controller Voor PS1/Gba/Md

    (0) 0
(1 Recenzii)

166.01lei 121.19lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u4017

Descriere:

Mașină de joc introducere:

CPU: dual-core cortex-A7

Mai multe simulator formate: Suport pentru MAME/FC/GB/GBA/GBC/MD/SFC/PS1/N64/ATARI2600/ATARI7800 simulatoare.Cu dual wireless gamepad-uri, cireasa de pe tort.

Ieșire HD: Suport 4k ultra-high-definition TV iesire video (1080p / 720p) și monitoare și proiectoare cu intrare HDMI.

Acceptă descărcarea jocuri: Acest joc consola acceptă jucători pentru a căuta jocuri, acceptă jucători pentru a personaliza jocurile lor preferate, și poate juca și de a descărca jocuri de la sine.Echipat cu un joystick wireless dual, puteți juca jocuri excelente, să vă bucurați de joc mai mult, să-și amintească repede și bucurați-vă de bucurie de copilarie!Dacă ai nevoie de o lista de joc, puteți să contactați serviciul clienți pentru a obține lista de joc!

Caietul de sarcini:

1. Lista de joc, inclusiv ps1 / atari / mame / sfc / fc / gba / gb / gbc / md simulator de jocuri, în valoare totală de 3000+ / 10000+ jocuri

2. Istoria joc, joc listă de înregistrare, sortate în funcție de joc timp de intrare

3. Colectare joc, puteți folosi butonul r2 pentru a colecta sau de a colecta jocuri care iti plac

4. Joc de căutare, în funcție completă în limba engleză joc sau interogare de cuvânt cheie, primul Chinez scrisoare de potrivire joc de interogare

5. Setări de joc, cheie, setările de sunet, vizualiza fișierele locale, a restabili setările implicite, informații de sistem, setările de ieșire

6. Linii netede, simplu și generos design, plug and play, wireless, cu mâner, wireless, raza de control de pana la 8 metri.Comparativ cu scurt-fir cu fir mânere, wireless mânere pentru a evita obtinerea aproape de TELEVIZOR și de a proteja ochii mai eficient.Mini gazdă este echipat cu un controler wireless, care este cea mai buna alegere pentru comerț exterior transfrontaliere produse!

7. Trebuie doar să conectați consola de jocuri la TELEVIZOR interfață USB de alimentare cablu de date într-gazdă, TV sursa este ajustat corespunzător de înaltă definiție canal pentru a afișa lista de joc ecran pe TELEVIZOR, iar mânerul este plasat în baterie de control de la distanță, care este Plug and play, simplu și generos, ușor de operat.

8. Ambalare dimensiune: 23.5 x 17.4 x 6.7 cm

9. Greutate: 392g

10. Produsul nu are o baterie.Când folosind-o, a pus două baterii AAA în mâner.

11. Limba: Chineză Simplificată/Tradițională Chineză/Engleză

Pachetul Inclus:

1×consolă de jocuri,

2×wireless mâner,

1×wireless receptor de semnal,

1×USB de încărcare cablu de date,

1 x card de Memorie pachet (opțional 32G/64G),

1 x cablu de extensie de Semnal,

1 x manual de limba engleză

Note:

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea prezentate în imagini.

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Vă mulțumim și au o zi frumoasă!

Tag-uri: ps1 android autocolant, gba panou alb, ps1 pi cazul, ps1 cutie transparentă, de sex feminin gba, controller ps4 12 mod, trans flash card, ps1 ps2 joystick, lămpi gba, caz de călătorie ps1.

  • Compatibil Marca/Model: Alte
  • Numărul De Model: console de jocuri
  • Nume De Brand: Liplasting
  • Origine: NC(de Origine)
  • Suport: Dropshipping & En-Gros
  • Cu USB: -
  • CPU: dual-core cortex-A7

Adauga Comentariul Tau Acum