Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Pomul De Crăciun Decor Ornament Aripă De Înger Pandantiv Pentru Xmas Nunta Ornament Decor Memorial Cadou -Inima Mea Este În Ceruri

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

31.66lei 17.43lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u4015

Ornamente de crăciun Aripi de Înger O Bucată de Inima Mea este în Ceruri Ornament pentru Pomul de Crăciun Dublă față-Verso Memorial Ornament pentru Pierderea de persoane Dragi

Bullet Point:

1. Cu mândrie oferi lux comemorative decoratiuni de Craciun potrivit pentru orice moment al anului.Combinând materiale de înaltă calitate, detaliate tehnici de fabricație și elegant de catifea roșie, ambalaje pentru cadouri, aceasta este o emoționantă amintire care pot fi transmise din generație în generație.

2. Nostru pierdut pe cei dragi vor fi mereu în gândurile noastre, inspirat, încurajarea și abilitarea noi.

3. Am creat un original, clasic aripă de înger decorare cu "Inima Mea în Ceruri" gravat pe ea să amintesc puternic această persoană de influență asupra vieții noastre.

4. Memorial aripi de înger sunt decorate cu ochi-prinderea panglici albe, care pot fi făcute în elegante decorațiuni pentru bradul de Crăciun, care sunt ușor să stea, și, de asemenea, poate fi folosit ca sosete speciale materiale de umplutură.Față-verso curbat, arată bine din toate unghiurile, aceste frumos curbate aripi de înger poate sta în orice cameră decor.

5. Exprima simpatia ta cu inimă doliu.Acest hotel fermecător și fermecător aripi de înger ornament este o expresie sinceră de dragoste pentru familie sau prieteni, de doliu funerar de persoana lor sau animale de companie.

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj

Dimensiune: 65*68mm

Culoare: așa cum se arată

Proces: Galvanizare

Greutate: aproximativ 21 de grame

Pachetul include:

1*Pandantiv

Tag-uri: mare pom de crăciun topper, skinny roz pomul de crăciun, crăciun shoppe copac fusta, mare minge de crăciun ornamente, balao pomul de crăciun, figurine creative noel, farmece de crăciun înger, craciun copac șosete, mănuși de copac xmas, pomul de crăciun ft.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum