Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

80cm 18 Furci Plante Tropicale Mari Artificial Bananier Fals Monstera Plastic Frunze de Palmieri Pentru Home Garden Decor Nunta

    (0) 0
(1 Recenzii)

44.96lei 36.42lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u39727

Caracteristici:

1. Frumusete: Toate de frunze de banane frumusete cu nici unul dintre plictisitor întreținerea, acest ghiveci brad artificial este un convenabil ochi-catcher pentru orice ansamblu.Bine situat în interiorul unui tradiționale rotund vas de plastic, e înalt tulpini și frunze verzi care stau într-adevăr.

2. În Căutarea reală: Acest brad artificial simt real la atingere.Adauga acest copac artificial pentru camera dvs. de luat masa, decor pentru a aduce un sentiment de energie, armonie și prospețime în acest spațiu.Puteți să-l plasa într-un colț, în spatele tabelul principal cu o potrivire pictura pe perete adiacent pentru un finisaj elegant.

3. Nu Necesita Intretinere: Nu Udare.Acest copac va adăuga un punct luminos în orice cameră.Culoarea va dispărea niciodată, e curat, ușor de întreținut și va dura pentru totdeauna.Se va schimba culoarea și se simt de o cameră și de a face o frumoasă și de durată cadou.

Descriere:

Aceasta planta oferă un aspect realist in timp ce sunteti cazat evergreen fără a fi nevoie să fie expuse la lumina soarelui sau a primi orice udare.Pentru a curăța, pur și simplu ștergeți cu o cârpă uscată.

Caietul de sarcini:

Inaltime: 82CM

Frunze lungime: 23CM

Material: Plastic Monstera

Stil: Plante Artificiale Buchet

Numărul de frunze: 18

Culoare: verde, rosu+verde (opțional)

Pachetul Inclus:

1 * Plantă Artificială În Ghiveci

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: monstera fusta, frunze de palmier cercei, timbre monstera, lumini monstera, benzi palmieri, găleată pălărie frunze de palmier, bandană palmieri, lampa monstera, bluza palmieri, frunze de palmier fusta.

  • Înălțime: 82cm
  • Culoare: Verde, rosu+verde (opțional)
  • Material: Plastic, Plastic Monstera
  • Lungimea frunzelor: 23cm
  • Numărul de frunze: 18
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: plante artificiale buchet
  • Stilul De Plante: Frunze

Adauga Comentariul Tau Acum