Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru PS5 Joc Disc CD-Rack Raft de Depozitare pentru PS5 Gazdă Disc Dublu Cutia de Depozitare a Suportului poate Stoca 36 de piese Accesorii de Joc

    (1) 5
(1 Recenzii)

196.35lei 86.38lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u39163

Pentru PS5 Joc Disc CD-Rack Raft de Depozitare pentru PS5 Gazdă Disc Dublu Cutia de Depozitare a Suportului poate Stoca 36 de piese Accesorii de Joc

Caracteristici:

1. Joc Cazuri Organizator: jocul discului poate stoca 36 de joc cazuri.Și se potrivește joc consola shell și pot găsi cu ușurință ceea ce vrei.Și este mare pentru a ține totul organizat.

2. Durabil și Stabil: Puternic și lumină.Realizate din plastic dur, în condiții de siguranță poate organiza jocul discuri pentru tine.

3. Compatibilitate excelentă: jocul de stocare titularii sunt concepute pentru diverse joc cazuri de accesorii, astfel încât titularii sunt potrivite pentru PS5, pentru PS4, pentru NS, pentru XBOX și alte joc de cazuri.

4. Ușor pentru a Instala: Nu există un instrument necesar.Puteți instala titularul rapid și stoca accesorii întrerupător împreună.Este ușor să cataramă împreună.

5. Cadoul Perfect: jocul discului poate stoca până la 36 de joc cazuri și poate ajuta sa arate jocurile tale preferate, de a face totul arata curat si ordonat.Pentru jocuri de jucători, acest suport este un mare cadou.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Alb

Potrivit pentru: pentru PS5 jocul caz

Lista De Ambalare:

Depozitare Titularul*1

Tag-uri: covor playstation 5, castelul regatului jocuri, jocuri pisici castel, castelul joc de copii, controlul para play station, ochelari de soare play station, mic castel de plastic joc, hdmi playstation 5, discuri playstation 5, tricou dimensiune play station.

  • Compatibil Marca/Model: playstation 5
  • Nume De Brand: SHZONS
  • Suport: dropship/en-gros/epacket
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cu USB: raft de depozitare
  • Numărul De Model: raft de depozitare
image

Eric Jaques

5
2022-01-29

“A ajuns foarte în avans și foarte practic, exact ceea ce am asteptat am recomanda-o”

Adauga Comentariul Tau Acum