Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1Set Clemă Șa de Scurgere a Supapei de Scurgere a Apei Reziduale Colierul Conductei de Șa Supapa Cleme de Prindere-pe Șa

    (0) 0
(1 Recenzii)

19.08lei 13.16lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3629

Descriere:

Clema-pe șa foradding 90 de grade ramură la un pipecan fi aplicată pe o linie de scurgere la chiuveta, sau similare sanitare pentru a permite apei din sistemele de osmoza inversa să se scurgă.

Caracteristici Principale

Scurgere Șa Supapa pentru RO Sisteme

Scurgere șa supapei este utilizat pentru a conecta tubul de evacuare de osmoza inversa (RO) sistem de la chiuvetă cu țeavă de scurgere, o mare componentă folosită pentru conectarea, încheierea, controlul fluxului, și schimbă direcția de conducte în multe industrii diferite.

Conectare Rapidă

Recomandate 1/2 in. /1in. / 3/4 in.fitingul de conectare rapidă a permite o instalare ușoară și deconectare,potrivit pentru adăugarea de 90 de grade ramură a conductelor de prelucrare chimica, industriale, placare, de distribuție de apă răcită, apă deionizată linii, chimice și canalizare și sisteme de epurare.

Caietul de sarcini

Material: Oțel Inoxidabil+PE

Conținutul Pachetului:

1 x Clemă-pe Șa

Notă:

1.Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

2.Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Tag-uri: aca ampermetric, argint colierul conductei de, burghiu de mână set, interblocare țeavă de plastic, kia cerato 4 clemă, ecru agrafe de par, prad agrafe de par, retro șei de biciclete, apollo fitinguri, mici pământ auger.

  • Utilizare: DIY acasă
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: HUXUAN
  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: Clemă-pe Șa

Adauga Comentariul Tau Acum