Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cleqee P7008 5PCS BNC Female la Dual 4mm Banana Plug Adaptor de Conector Poate Fi Sudat / Conectat La 4mm Banana Plug

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

43.65lei 41.47lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u36054

Model: P7008

Caracteristici:

O parte este Dual Banana de sex Masculin și cealaltă parte este BNC female (feminin pin).

Se poate conecta la BNC plug de sex masculin la dublu banană 4mm adaptor priza

Se poate conecta la 4mm banana plug testul de plumb sau conductoare de Mare pentru orice proiect care necesită utilizarea de BNC si Banane conector.

Reveni&să ne Contactați (1)acceptam retur,vă Rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail înainte de a reveni,element ar trebui să fie returna în termen de 14 zile și să se întoarcă de transport vor fi achitate de către cumpărători. (2)în Cazul în care pachetul de mai mult de 40 de zile nu au fost primite, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.(Rusia și alte țări va dura mult mai mult decât alte țări astfel încât vă rugăm să fie pacient,dacă mai mult de 50 de zile nu au fost primite,vă rugăm să ne contactați) (3)Vom face tot posibilul pentru a asigura produse de calitate și servicii.Am aprecia foarte mult feedback-ul dvs. POZITIV, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ și feedback-ul general,vă Mulțumesc pentru sprijinul acordat!Să aveți o zi frumoasă!!

Tag-uri: adaptor ahd bnc, bnc plug de aur, camera obscură bnc, cercei set 5pcs, banana pește fusta, 100st 4mm mufa, 2 pin 4 mm adaptor, frunze de banane inel, 10 cablu bnc, conector de sex masculin 4mm.

  • Numărul De Model: P7008
  • Nume De Brand: CLEQEE
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum