Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De înaltă calitate mach3 USB CNC 4/6 Axa Stepper Motor controller card Mișcare Lină USB Breakout bord 24V +CNC 6 axa MPG roata de mână

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

1 306.10lei 770.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3585

Lista De Produse:

1 x mach3 4/6 Axa USB CNC Controller card 1000KHz/800KHZ

1 x CNC 6 axa MPG roata de mână cu oprire de Urgență

1 x cablu USB( Cu două scut magnetic )

Manual de utilizare engleză și mach3 software-ul va trimite de pe un CD sau e-Mail

Specificații Produs

: 1. Sprijină pe deplin toate Mach3 versiuni, inclusiv Mach3 R3.043.066 versiune.

2. Sprijinirea Windows serie, inclusiv Windows2000/XP/Vista/Win7/Win8/Win10.

3. Nu este nevoie să instalați driverele USB,poate fi folosit aftr conectarea la computer.

4. USB autobuz este utilizarea de cuplaj magnetic de izolare, de izolare de valoare reală, diferită de general de control card optocuplor de intrare și de ieșire, de înaltă fiabilitate, garanție absolută de siguranță de la computer USB.În același timp, pentru a se asigura că puternic capacitatea de anti-interferențe de EMC.

5. Single-chip, stabilitatea sistemului este mult mai simplificat, multi cip de procesare, în general, incomparabil

6. Dual core ultra - înaltă viteză CPU (maxim single core frecventa 204MHz), funcționarea capacitatea de procesare are o mare redundanță, și să asigure realizarea a patru axe de legătură under1500KHz frecvența impulsului de ieșire, 6 axe puls de ieșire frecvențe de până la 800kHz, conectat la servo / pas

7. Motion control dimensiunea buffer poate fi setat și pentru a asigura rapid interpolare ciclu poate o funcționare stabilă, calculator care rulează suprasarcină poate, de asemenea, buna funcționare și interpolare ciclu reglabil, se poate adapta la o varietate de nevoi diferite.

8. Are 16 port de intrare, de intrare interfață mult mai simplu, portul de umede și uscate de contact pot fi, cablajul este simplu, uscat metoda de contact pentru atâta timp cât extern conectat la un comutator cu fir poate fi, toate cele 16 port de intrare sunt indicație semnal, de mică putere, de obicei, indică lampa este luminos, depanare simplă și clară.

9. Cu 8 porturi de ieșire, o singură ieșire capacitatea de unitate de 170mA max, poate fi condus direct de către DC releu.

10. PWM viteza portul de ieșire poate fi setat, frecvența PWM, lățime puls 0~1000 reglabil continuu.

11. Cu funcția de viteza, viteza reală de ax în Mach3 interfață de afișare în timp real, precis și stabil de măsurare.

12. Cu 256 de octeți de NVRAM spațiu, poate salva coordonatele 6 axe, următorul putere fără a fi nevoie pentru a găsi origine mecanică.

13. Placa de circuit se face de către inginer, la nivel de design este clar dintr-o privire.CNC 6 Axei portabile operatorul MPG Pandantiv cu x1, x10, x100 selectabile, sunteți de licitare o unitate completă de MPG pandantiv cu oprire de Urgență pentru 6 axe CNC, echipat cu noastre populare prelucrate MPG unitate cu 6 axe și selector de scară, LED indicator, de asemenea, trimite feedback-ul de la CNC pentru utilizatorul cu privire la starea de unitate.

- Toate Cablurile izolate de la MPG unitate și de a oferi un ușor pentru a instala cabluri diagrama, se potrivi atât comerciale mașină ca un înlocuitor jogging unitate de control sau alt computer bazat pe controller.La care se adauga un control mai mare flexibilitate a sistemului.Caracteristici:

- x1, x10, x100 comutator

- X,Y,Z,axa a 4-a selectorului (5, 6)

- Indicator LED

- De înaltă calitate profesională șasiu

- 6ft extensibilă de înaltă calitate cablu ecranat cablu

- Baza magnetica titularul poate plasa oriunde pe masina suprafață din oțel

- Necesar 5V+, 150mA, putere pentru MPG

- Faza de ieșire este Un/O și B,/B;

- TTL ieșire, capacitatea de unitate +-20mA;

Suport sistem CNC:

- Taiwan Pou Yuen M500 M600 M520i T300 serie, Higerman, HANUC,GSK,a deschis NC, KND,Siemens, NUM, Spania FAGOR (NOU, 8055I) și așa mai departe.

Cabluri:

- Utilizatorul poate sârmă această unitate în sistem CNC cu ușor.

Mecanic dimensiuni diagrama:

Tag-uri: breakout motocicleta, aliaj roata de mână, kit 4 cnc, motor pas cu pas jeep, au3tech cnc controller, syntec cnc controller, placa de baza original cnc, mach 4 cnc control, micro usb k1, control cnc 4 axe.

  • Tip Motor: Motor pas cu pas
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: ZK motion controller card
  • Certificare: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum