Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

Bitcoin Aur Placate cu Cupru Pur Monedă Nouă Sosire Comemorative de Aur Violet Bronz Sculptate Pentru Cadou colecta Promtion ÎN Stoc

    (1) 5
(1 Recenzii)

24.23lei 14.03lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3512

Bine ati venit la magazinul meu

Noi furnizam o varietate de creatie de metal artizanat, inclusiv monede,insigne,medalii,cheie,

lanțuri, chips-uri de poker,butoni,dog tag-uri,etc.

Toate elementele noastre sunt luate fotografie de obiect definit, astfel încât produsele noastre sunt extrem de

rafinament.

Ceea ce vezi este ceea ce veți obține .

Transport maritim nu va livra toate elementele prin Aer Standard e-Mail cu Numărul de Urmărire și DHL.Am accepta, de asemenea, exprima metoda post, vă rugăm să contactați-mă să plătească suplimentar taxa de transport maritim dacă doriți să obțineți mai repede.

Timp de livrare:

* 7-21 bussiness zile pentru Statele Unite ale americii,Australia,Canada și Noua Zeelandă.

* 10-30 zile lucrătoare de la Europene

* Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este actualizat și corect înainte de a cumpăra.Eu nu va responsabil pentru poștal pierdut cauzate de adresă invalidă.

* Duminică sâmbătă și de Sărbătoare nu sunt incluse în Zile lucrătoare.

* Orice vămuire problemă poate provoca o întârziere a parcelei până la 1-2 săptămâni.

* Taxele de Import impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

* Vă rugăm să nu oferta noastra element în cazul în care nu puteți accepta mea shiping reglementări.În caz contrar, eu sunt în imposibilitatea de a lua orice responsibiliy pentru ea.

Politica de returnare accept returnare și rambursare numai dacă elementul nu a fost așa cum este descris în pagina de listare.În cazul în care elementul a fost găsit DECEDAT, elementul trebuie să fie raportate imediat și contactați-mă cu fotografii și detalii în termen de 3 zile de la primire.Vă rog să vă întoarceți elemente fără om-a făcut pagube și ambalaj în ambalajul original.Cumpărătorii sunt responsabili pe costurile de returnare.

Contactați-mă am exercitarea de satisfacție și binevenite orice întrebări cu produsele mele.Voi face toate eforturile pentru a vă ajuta să rezolva toate problemele.Dacă aveți cereri speciale pentru produse, vă rugăm să contactați-mă, voi încerca meu cel mai bun pentru a ajuta.

Feedback-ul satisfactia Dumneavoastra este important pentru mine.Dacă aveți întrebări cu privire la comanda sau dacă vă simțiți că totul este minunat!

Tag-uri: nailon monede, stewie poseta de monede, weixier poseta de monede, dukaten monede, trendy monede, perne bitcoin, bitcoin, moneda monede, kwikki poseta de monede, bitcoin pcie, gabwe poseta de monede.

  • Starea: de brand nou
  • Culoare: de cupru de culoare, ca fotografiile prezentate
  • An: 2000-Prezent
  • Stil: Modern, Monede de cupru Placate Moneda Bitcoin BTC Placat cu Aur de monede
  • Pachet: plastic cazuri și opp sac plin fiecare
  • Tehnica: placat cu, Ștanțare +Placare cu Aur 24k + Hidraulic+Gravura Laser
  • Material: Metal, cupru moneda Bitcoin
  • Produse de tip: Cupru Bitcoin Moneda de Colectie BTC Monede de Colecție de Artă
  • Caracteristică Regională: europa
  • Tema: Mascota, cupru Bit Monedă
  • produse conexe: 911 Monede, Titanic, Maya, Germania, frunze de arțar de AUR/monede de ARGINT
  • Dimensiune: 40*3mm,
image

Shmunk Ne

5
2021-10-23

“Livrare la Moscova în 2 săptămâni într-o stare satisfăcătoare. Recipient din Plastic în pungă de plastic cu vid fixare în hârtie cu pupyrka. Nici un prejudiciu. Parametrii declarate de la vânzător corespund. O bună monedă, eu nu regret ceea ce am cumparat. Grele la atingere este, de asemenea, rece. Achiziția este fericit. Vânzător Multumesc!”

Adauga Comentariul Tau Acum