Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Placa de baza de la 1 la 10 4 Pin PWM Cooler Fan HUB Splitter Extensie 12V de Alimentare SATA /Mare 4D portul de Alimentare PC Controler de Viteză Adaptor

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

8.55lei 7.33lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u34600

Placa de baza de la 1 la 10 4 Pin PWM Cooler Fan HUB Splitter Extensia de Alimentare 12V Soclu Viteza PC, Adaptor Controller

Caracteristică:

1. Extinde 10-pin ventilator cu 4 pini interfață pentru a rezolva lipsa de placa de baza interfață și centralizarea prelucrării fan fire.

2. PWM de interfață este conectat la CPU fan interfață de placa de baza, iar roșu este o interfață dedicată pentru CPU fan (cu viteza funcția de măsurare).Interfața negru este un PWM convenționale fan interface (nici de măsurare a vitezei de semnal, dar nu afectează funcția PWM).

3. Sursa de alimentare poate fi alimentat direct de la sursa de alimentare, care poate reduce sarcina de presiune pe placa de baza.Temperatura de comandă PWM este separat conectat la placa de bază și sursa de alimentare și controlul temperaturii sunt corecte.

4. Domeniul de aplicare: potrivit pentru 12V placa de baza 3pin / 4pin ventilator, 3pin fan poate fi, de asemenea, folosit, dar plug-in pentru a rula la viteză maximă, pentru că 3pin fan nu are PWM de reglare a vitezei

5: spate hub PCB bord are 3M adeziv, care este convenabil pentru lipirea într-un loc plat.De asemenea, vine cu un tambur fix gaura (produs vine cu un 40cm lung PWM de control al temperaturii prin cablu)

Caietul de sarcini:

Tip: Mare 4D portul de alimentare, SATA de alimentare (opțional)

Interfață linie: Mic 4Pin PWM

Dimensiune: 70x45x15mm/2.76*1.77*0.59 în

Note:

1. Evita măsurare a vitezei confuzie, îngheață, și multi-canal interfață prelungit cu o interfață arată doar viteza de măsurare de unul dintre fanii!

2. Acest produs este un PWM regulator de viteză.Funcția sa este de a extinde un singur placa de baza e cu patru pini port în mai multe porturi pentru unificat de reglare a vitezei.Dacă ventilatorul este un 3-pin fan, puteți, de asemenea, conectați-l în, dar nu se poate atinge de control PWM viteza!

1 X HUB Splitter

1 X 4 Pini Cablu De Conectare

Tag-uri: raid 0 4 hdd, rgb sata 20 controller, fan controller-pc raimow, itx fan controller, volkswagen butucului roții de asamblare, banda 24pin, sata ms2 adaptor, ventilator usb hub, fan z9 mini, amd hd671 gb cooler.

  • Nume De Brand: VKTECH
  • Tip: Cablu De Extensie
  • Produse De Stare: Stoc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: hub
  • Pachet: Da
  • Certificare: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum