Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

În Aer Liber Pliant De Pescuit Găleată De Apă Portabil Recipient Cu Plasă De Pescuit Găleată De Pliere Pește Găleată Pătrat Rând Găleată

    (0) 0
(1 Recenzii)

24.18lei 10.88lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3455

Puncte:

1、Siguranță EVA Material: îngroșat și în condiții de siguranță EVA materiale îmbunătăți flexibilitatea, rezistenta la impact și rezistență la coroziune.Capacitatea este de aproximativ 12L.

2、Design Pliabil: mâner vă permite să înțeleagă cu ușurință găleată atunci când aveți nevoie de ea.Pliere design face acest lucru găleată foarte potrivit pentru utilizarea în aer liber, puteți cu ușurință împăturiți-o și a pus-o în portbagajul mașinii.

3、Practice Găleată: găleată are o plasă și o înaltă calitate, cu fermoar, astfel încât să puteți magazin de momeli vii în timp ce de pescuit.Coarda este robust, poți să-i aducă apă de la o înălțime de aproximativ 6 metri/236.22 inch.Potrivit pentru orice pasionat de pescuit, convenabil pentru a plia și depozita, de călătorie mai puțin oboseala.

4、Robust și Durabil: Se adoptă patru fețe triunghiulare de poziționare și rotire de pliere, care este relativ firmă, convenabil să se plieze și ușor de operat.Este convenabil pentru a transporta ca un recipient de apă în timpul în aer liber, de călătorie și mașină de spălat.

5、Net Coperta: net capacul este conceput pentru a păstra viu momeli de la sărituri, pentru a evita intrarea de apă și buruieni, de a face momeala curat și trăiesc mai mult, cu un fermoar mare și mai lin de închidere.

Funcția:

Acesta poate fi folosit pentru a plasa echipamente, gadget-uri, pungi de apă, alimente.Și puteți să-l utilizați pentru a păstra capturat momeală vie.Respirabil și cu posibilitate de deschidere a ochiurilor de plasă pungă în partea de sus păstrează momeală proaspătă.Cu această funie, puteți, de asemenea, aduce apă de la o înălțime de aproximativ 6m/236.22 inch.

Descrieri:

EVA materiale, studry structuri, puternic capacitatea de transport, rezistenta la rupere si durabilitate.

Ușor de curățat suprafață netedă poate evita cu ușurință murdăriile și miroase ciudat, și trebuie doar să clătiți găleată de mai multe ori după utilizare.

Pliabil și portabil de design, salvați spatii de depozitare, ușor de transportat, performanță bună și o bună izolare.Moale mâner mare pentru o prindere confortabilă.

Ușor de ori și lumină în greutate.Nu este nevoie de a face cu sarcini grele și spații de depozitare, pentru a evita luarea spațiu atunci când călătoresc.Puteți pune acest găleată în mic colt de portbagaj de masina, sau chiar pune-l în sac de drumeții.

Caietul de sarcini:

Extins Dimensiuni: 24*24*25 cm/9.45*9.45*9.84 în

Dimensiune pliată: 26*26*8cm/10.24*10.24*3.15 în

Material: EVA

Culoare: albastru, negru, albastru, portocaliu

Greutate totală: aproximativ 570g

Lungime coarda: aproximativ 6m/236.22 inch

Lista De Ambalare:

1 x Pliabil Pescuit Găleată

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: adult pliabil găleată, piele găleată, ikka pescuit, cutie de instrumente de pescuit, geanta caretos pescuit, kastking de pescuit la crap, lykke pescuit, panza imagine pătrat, găleată puternic pliere, pescuit de iarna găleată.

  • Cu Spătar sau Nu: No
  • Cu Retractabil Picior sau Nu: No
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum