Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Reglabil Wrench16-68mm Multifunctional Mâner Scurt Deschidere Mare Baie Cheie Mână de Reparații Instrument Cheie Piuliță Cheie YYY1015

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

53.36lei 37.34lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u34123

Descriere

1.De înaltă Calitate, Cheie Reglabilă: utilizarea de înaltă calitate din aliaj de aluminiu forjat, cu mecanism cu clichet cu gura largă, fără a deteriora decorative, obiecte sanitare, nuci de configurare din aliaj de aluminiu produse. 2.Cheie reglabilă: aliaj de aluminiu Ușor fabricarea, mâner scurt deschidere mare de design, convenabil și spațiu îngust de muncă. 3.Două Chei: cheia fălcile sunt plate și protecție maximă posibilă se face fără pierderi. 4.Precizie vierme, pentru a regla deschiderea buna, pentru a îmbunătăți eficiența de lucru.MAI MAXILARULUI DESIGN: falcă și piulița suprafața de contact este mult mai largă, prindere puternică, de încredere, nu este ușor să alunece.Spud Cheie domeniu de Utilizare: La cheie potrivite pentru obiecte sanitare, chiuveta, tub nuci demontare. 5.Montare: Potrivit pentru demontarea și instalarea obiecte sanitare, piulița conductei și așa mai departe.Nu deteriora ornamentale țeavă și piuliță, cum ar fi placate cu aur, cupru, etc. 6.Caietul de sarcini: Culoare: Argint lungime Totala: 200 mm Reglabil deschide volumul: 16 - 68mm Material: Aliaj de Aluminiu domeniul de aplicare: obiecte sanitare, chiuveta, țeavă șurub dezasamblare si demontarea Continut Pachet: 16-68mm Reglabil Deschidere Mare Baie cheie Cheie. * Dimensiune: Lungime totala:20cm/7.9".Grosime:1cm/0.4". * CARACTERISTICI: 1.Potrivit pentru demontarea și instalarea obiecte sanitare, piulița conductei și așa mai departe. 2.Nu deteriora ornamentale țeavă și piuliță, cum ar fi placate cu aur, cupru, etc. 3.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în spații mici. 4.Funcționează fără probleme și cu precizie, cu o precizie de teren și vierme. 5.Buna deschidere este greu să poarte și are o viață mai lungă. 6.Material: Aliaj De Aluminiu. 7.Gama De Culori: Argintiu. * Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Foto Lista

Termenul de Serviciu

Tag-uri: ciocan mytec, instrument pentru prelucrarea lemnului mdf, cheie mytec, pistol de lipit mytec, doamna de masa din lemn, hilsa instrument pentru prelucrarea lemnului, instrument pentru prelucrarea lemnului alumimium, sculptură ferăstrău cu lanț, fierăstrău pentru lemn, mytec fișier metal.

  • Material: Aliaj
  • Numărul De Model: YYY1015
  • Caracteristici: Multifunctional
  • Nume De Brand: MYTEC
  • Tip: Open End Wrench

Adauga Comentariul Tau Acum