Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

La Centaurworld Netflix Balaclava Masca Esarfa, Bandana Vânătoare Pălărie de Iarnă Masca Eșarfă Bărbați Femei pe Cap Bandana

    (0) 0
(1 Recenzii)

51.71lei 31.03lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u33388

Descriere Proiectare

Full-lățime de imprimare.

Descriere Materiale

Realizate din materiale de înaltă calitate, moale și piele-friendly.Umiditate wicking, anti-static, final de protecție de la frig, vânt, praf și raze ultraviolete de la soare.

Performanța Produsului

Gât jambiere pentru vreme rece sunt perfecte pentru sporturi de iarnă și diverse taxe.Utilizat pentru camping, vânătoare, de călătorie, timp liber, schi, etc.De asemenea, potrivit pentru politie, armata, marina, speciale de poliție și alte corpuri

Aplicabile Faptei

Permite să-și exercite pe zile la rece.Potrivit pentru femei, bărbați, femei și copii, să ia o privire la această vreme rece masca.Puteți schimba aspectul dvs. instantaneu și te face fericit toată ziua.Acesta poate fi folosit ca o mască completă sau pălărie, deschide balaclava, gât capac sau pălărie de pirat, mască de schi, o jumătate de mască.Păstrați cald și bucurați-vă de timp, potrivite pentru diferite ocazii: potrivit pentru gât de motociclete, ciclism, alpinism, ciclism, snowboarding, camping, ciclism, schi sau multe alte activități în aer liber.Anti-ultraviolete și vânt, aducându-vă o experiență plăcută.Folositi-l ca o casca de linie și nu există nici o ceață de pe ochelari.

Interne Descriere

Trage coarda cu plastic rocker pentru a strânge obiecte de acoperit capul.Cusături plate nu va frecati gât, iar materialul poate fi întins în 4 direcții.

Instrucțiuni De Spălare

Se spală la mașină și se spală de mână, cu uscare rapida, usor de intretinut, durabile, nu folosiți înălbitor.

Notă Specială

Această dimensiune a datelor este normal din cauza diferitelor metode de măsurare.Eroarea este în termen de 1-2cm.

Tag-uri: netflix statistici, copilul netflix, copiii netflix, bentita f văl, omului netflix, pin-ul gratuit văl, bentita văl pakistan, văl căciuli, grup netflix, crea netflix.

  • Model Tip: Print
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Casual
  • Material: Poliester

Adauga Comentariul Tau Acum