Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Expresiv Fereastra Crasher Fantome de Halloween Decoratiuni pentru Petrecere

    (2) 3
(2 Recenzii)

41.42lei 23.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3259

Puncte:

1、Ochi-Prinderea Curte Decor: Acest fantoma de Halloween decorare arata infricosator și de distracție, în seara de gata pentru a speria și încânta pe toți vecinii.Mare pentru a crea un puternic atmosfera de Halloween.

2、Decor de Halloween: Pentru a face design special,vom încerca mereu să vă dau mai multe opțiuni și de a face fiecare detaliu fascinant.Acest Halloween fereastra duhul este cu adevărat un decor minunat pentru a înveseli petreceri de Halloween.

3、ventuza Design: Datorită ascunse ventuze design, puteți instala această fantomă înfrumusețarea, astfel încât acesta pare a fi o explozie prin geam, fiecare bucată cu o altă expresie pe fața sa.

4、Premium Material: perfect Artizanale din materiale de calitate, această fantomă înfrumusețarea este un mare plus pentru harul tău decor acasă pentru o lungă perioadă de timp.Îmbunătățirea ventuza este conceput pentru a fixa ferm corpul pe fereastră curată de suprafață, astfel încât fiecare fantomă cu precizie poate sta în sale plasate strategic poziție.

5、Utilizate pe scară Largă: este ideal pentru orice suprafață netedă, cum ar fi ușă de sticlă, magazin de geam, gresie si faianta in bucatarie sau baie, electrocasnice, cămin sau cu amănuntul, magazin, cafenea, restaurant.

Caietul de sarcini:

Nume: Expresiv Fereastra Crasher Fantomă

Material: Stofa+Bumbac

Lista De Ambalare:

1*Expresiv Fereastra Crasher Fantomă

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: drăguț sticlă mini, jiqi ras mașină de gheață, mini incalzitor electric pbibay, mini polizor electric proxxon, top childrens crasher, 14 inch polizor electric, polizor electric de cereale din oțel, polizor electric 1000, mini fierbător electric 1800w, mini sticlă de vrăjitoare.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
image

Stavcevanatalya

5
2021-09-18

“Foarte dragut articol, dimensiune mare”

image

Tana Suksangasophon

1
2021-10-17

“problemas de seguimiento nunca salió de país de origen.”

Adauga Comentariul Tau Acum