Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bostar 5Pcs 36mm 3 SMD 5050 Bec LED Alb Rece Feston Interior Dome Auto Auto LED Lampă de Parcare cu Lumină 12V #266633

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

8.06lei 6.46lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u32117

Caracteristică: de Brand nou și de înaltă calitate, Ușor de instalat.Alb strălucitor LED-uri becuri.Durată lungă de viață, consum redus de energie.Poate fi folosit ca lumina de semnalizare, corner light, lumina de parcare, lumina de frână, de poziție laterale și lumină, coada de lumină, și back-up de lumini, etc Consum Redus de Energie, puterea De contele de teoretic puterea de LED-uri.Pentru că vom adăuga rezistenta pentru a proteja LED-uri.Deci, puterea de ieșire reală este mai mică decât cea teoretică Tensiunea de alimentare: DC 12V.SMD Tip:5050. Putere:0.6 W. LED cantitate:3 buc .Dimensiune:3.6 cm/1.41 inch x 1.0 cm/0.39 inch.

Pachetul Inclus: 5 x Masina 3LED 5050 Lumina

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Tag-uri: 36mm flaut, oțel rece camping, led 5050 12v alb rece, albăstrire oțel, inel de metal rece, led-uri smd 5050 alb rece, 36mm led-uri extreme, 31 36mm led, cald rece condiție cana, led 5050 albastru rece.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Plafoniera
  • Numele Modelului: Auto lumina
  • Pentru Autovehicule Marca/Model: Universal
  • Articol Greutate: 10g
  • Putere: 0.6W
  • Dimensiune: 3.6cm/1.41inch x 1.0cm/0.39inch
  • Cantitatea de Led: 3pcs
  • SMD tip: 5050
  • Tensiune: 12V

Adauga Comentariul Tau Acum