Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Casa Inteligentă Mașină De Curățare Cu Ultrasunete Mici, Mașină De Curățare Casa De Bijuterii Curat Cu Ultrasunete Glasse Ceas Glasse De Curățare

    (0) 0
(1 Recenzii)

35.83lei 22.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3190

Descriere:

Numele produsului:Multifunctional masina de spalat

Material:calitate Alimentară material PP

Greutate produs: aproximativ egală cu 133g

Dimensiune produs:19*7* 7cm

Tip baterie: No. 7 baterii * 2

Potrivit pentru: ochelari / bijuterii / curea / machiaj perie, etc.

Caietul de sarcini:

1. Curat, rapid și ușor de operat.Se adauga apa de la robinet, activați comutatorul, și puteți termina curățarea obiecte cu ajutorul undelor ultrasonice în câteva minute.

2. Multi-scop, masina de curățare cu ultrasunete.Mașină de curățare poate fi folosit pentru a curăța bijuterii, inele, ochelari, proteze, monede, pensule de machiaj, machiaj ouă, ceasuri, coliere, aparate de ras , tacâmuri, bretele, obiecte de zi cu zi în viață, etc.

3. Portabil cu ultrasunete bijuterii, curățare mașini de curățare mai cuprinzătoare.Masina de curățare foloseste ultrasunete principiu pentru a se potrivi și curat în fiecare unghi de elemente profund.

4. Bijuterii, ochelari, mama și copilul de produse, machiaj perii și alte articole de crăpătură murdărie, aceasta masina de curățare cu ultrasunete folosind ultrasunete "efectul de cavitație", de înaltă frecvență de vibrație profundă curățare orb zone.

5. Silent curățare fără a perturba reciproc, elegant agrement viață curată, în secret, de obicei, va invizibile cu ochiul liber murdărie prin șoc afară, low-cheie de muncă de stat, ca și cum nu există.

Pachetul Inclus:

1*multifuncțional curat

Tag-uri: undele ultrasonice de bijuterii, jaguar covor de curățare mașină, ultra curat cu ultrasunete, prosonix mai curat cu ultrasunete, ultrasonic cleaner sony, ochelari de curățare fibre, mașină de frezat militare, jawel curat bijuterii, cu ultrasunete mini bijuterii, ultrasonic cleaner majore.

  • Dimensiune Produs: 19*7* 7cm
  • Stil: Burete
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Tip: Multifunctional masina de spalat
  • Numele Produsului: Multifunctional masina de spalat
  • Utilizare: Multifunctional masina de spalat
  • Material: Plastic, De calitate alimentară material PP
  • Tip Baterie: Nr. 7 baterii * 2
  • Numărul De Model: Multifunctional masina de spalat

Adauga Comentariul Tau Acum