Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vânt De Până Broasca Automată Plutitoare Amuzant Pentru Copii Jucarii De Baie Haioase Copii Scăldat Piscină Cu Apă De Jucării

    (1) 4
(1 Recenzii)

5.78lei 3.11lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u31339

Vânt de Până Broasca Automată Plutitoare Amuzant pentru Copii Jucarii de Baie Haioase copii scăldat piscină cu apă de jucării

Puncte: 1、Automată Plutitoare Design: atrage cu Ușurință atenția copiilor, interesante jucarii de baie atrage copiii dumneavoastră în baie.Lăsați copilul să-și petreacă o bună scăldat timp.

2、Largă de Aplicații: Roti de primăvară în sensul acelor de ceasornic în jurul broaștei abdomen, apoi pune-l în apă, acesta va pluti mai departe.

3、Ecologic Materiale: design Unic, foarte potrivit pentru mici mâini și degete varsta Recomandata: potrivit pentru +3 ani, condus de un mecanism motor, nu sunt necesare baterii.

4、Potrivite pentru Orice Loc: Potrivit pentru interior sau pentru exterior.În plus față de joc cu aceste drăguț broasca jucarii in cada de baie sau înot în piscină.Cool thing este că puteți lua cu tine atunci când se joacă pe plajă.

5、Cultiva Abilitățile Copiilor: În procesul de joc cu broasca jucării, de a dezvolta copilul prindere, sens, și coordonarea mana-ochi.

Caietul de sarcini:

Nume: Baby Jucarii De Baie

Material: ABS

Dimensiune: 10*7*5 CM/3.94*2.76*1.97 în

Ambalare: o singură pungă de opp

Gram greutate: aproximativ 50g

Lista De Ambalare:

1*Baie Copil Jucărie

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: piscina copii adul, jucarii de baie pioeline, jucarii vânt an, vtech broasca baie jucărie, noutatea jucarii de baie, apa broasca, danez de jucarii de baie, aviația jucarii pentru copii, jucarii de baie puv, nautice baie jucărie.

  • Gram in greutate: Aproximativ 50 De Grame
  • Dimensiune: 10*7*5CM
  • Lista De Produse: 1*Copii jucarii de baie
  • Material: Plastic, ABS
  • Nume De Brand: MINOCOOL
  • Varsta Recomanda: 0-6m, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 25-36m
  • Numele: Baie copil Jucărie
  • Origine: NC(de Origine)
image

Maksim Rybka

4
2021-10-28

“prea Mici”

Adauga Comentariul Tau Acum