Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Femei Sexy Lace Pantalon Semi-Transparente, Plasă de Imprimare Lenjerie Leopard de Imprimare Doamnelor Boxeri de naștere Scăzut M-XXL Plus Dimensiunea Lenjerie Sexy

    (2) 5
(2 Recenzii)

11.70lei 9.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u31121

Femei Sexy Lace Pantalon Semi-Transparente, Plasă de Imprimare Lenjerie Leopard de Imprimare Doamnelor Boxeri de naștere Scăzut M-XXL Plus Dimensiunea Lenjerie Sexy

Dragul meu Prieten, vă rugăm să citiți informațiile înainte de a plasa comanda

Vă rugăm să nu lăsați Feedback-ul Negativ înainte de contacing cu noi; Orice întrebare pe comanda, pls nu ezitați să ne contactați în orice moment.Noi suntem responsabili pentru toate elementele ce sunt de vânzare, nu va lasa cumpărător suferă nici o pierdere.

(uneori, pentru a pierde sau de întârziere se poate întâmpla ca aceasta este o transfrontaliere de transport și nu putem controla totul în tranzit.dar încă ne va oferi cele mai bune servicii pentru a face lucrurile pe care nu le putem controla,sper că te-ar putea înțelege.

Pentru mai mult de 8 dolari, Nici un număr de urmărire!va vom trimite comanda prin China neînregistrate e-mail de aer, în scopul de a salva de cost, poți urmări informații de urmărire on-line.Timpul de livrare este de aproximativ 15-60 de zile, dacă nu primiți coletul în 40 de zile( Brazilia 60 de zile ), vă rugăm să ne contactați,vom extins termenul de livrare pentru tine.

Dacă încă nu primi coletul după 90 de zile de la livrare,ne promit că vor rambursare completă tine.

(90 de Zile pentru Brazilia,Belarus, Argentina) nu se aplică în termen de 60 de zile de litigiu,acest lucru este de Nedorit.

Pentru mai mult de 8 dolari, va vom trimite comanda prin China post air mail și provice număr de urmărire pentru gratuit.

Daca faci comanda din greșeală și doriți să urmăriți coletul on-line, vă rugăm să ne contactați pentru a face transport de marfă.

Dacă comanda dumneavoastră este mare, vă rugăm să ne contactați pentru a calcula prețul, putem oferi EMS sau DHL gratuit.

Vă rugăm să verificați dimensiunea cu atenție și alege mărimea care ți se potrivește în funcție de dimensiunea diagramă.

Când nu știi ce dimensiune pentru a alege, puteți lăsa un mesaj pentru a vă ajuta să alegeți.

Tip de element: lenjerie, chilot

Material: 90% Nylon, 10% Spandex.Picioare: 95% bumbac

Gen: femei

Culoare: așa Cum se arată

Caracteristică: transparent, respirabil, de imprimare, de imprimare Leopard

Decor: dantelă ochiurilor de plasă

Marime: M, L,XL,XXL

Pachetul include:

1 x femei pantalon

Tag-uri: omn chilotei, chilotei sexy kusai, sexy rochie lingere ale, li lenjerie, măști de leopard de imprimare, lenjerie sexy de vest, 7xl lenjerie de mult, 6xl sexi lenjerie, maplemaze chilotei, organizat de lenjerie.

  • Model Tip: Print
  • Gen: Femei
  • Material: Nailon, Spandex
  • Creșterea Tip: low-Creștere
  • Compoziția Materialului: 90% nylon, 10% spandex
  • Nume De Brand: Aofeiqike
  • Decor: Dantela
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: HFAF981-1
  • Chiloții Tip: boxeri
  • Tip De Element: Chilotei
image

Popov Soldat2008

5
2021-08-12

“Îmi place foarte frumoasă și confortabilă”

image

DONLEMONADE

5
2021-08-12

“Îmi place foarte frumoasă și confortabilă”

Adauga Comentariul Tau Acum